Eesti üldhariduskoolide seas on lauatennises  parimad Maardu Põhikool ja Viimsi Gümnaasium

22. märtsil toimunud Koolipinks Kõigile sarja finnaalvõistlusel tulid gümnaasiumitest võitjaks Viimsi Gümnaasium ja põhikoolide arvestuses Maardu Põhikool. Teise ja kolmanda koha saavutasid gümnaasiumite seas vastavalt Tallinna 32. Keskkool ja Tallinna XXI Kool ning põhikoolidest Rocca al Mare kool ja Tallinna Inglize Kolledž. Koolipinks Kõigile 2024 võistlustel osales kokku 24 kooli, mis on suurim osalejate arv kogu võistlussarja ajaloos. Kokku astus võistlustulle 43 erinevat võistkonda kuues võistlusklassis.

Gümnaasiumite arvestuses olid individuaalsed tulemused järgnevad:

• Tüdrukutest võidutses Nõo Reaalgümnaasiumi duo Annyika Priske ja Riine Valo, järgnesid Mariell Õismets ja Carola Kink Tallinna 32. Keskkoolist ning Maria Rohumaa ja Anette Heinsar Viimsi Gümnaasiumist.

• Poisitest tõi esikoha Viimsi Gümnaasiumile Ilmar Vuhka ja Pert Marten Lehtlaane suurepärane mäng, Viljandi Gümnaasiumi duo Gert Vares ja Ron-Oskar Ruben saavutasid teise koha ning Tallinna XXI Kooli esindajad Jan Kenneth Toming ja Richard Anmann tulid kolmandaks.

Põhikoolide arvestuses jagunesid auhinnalised kohad järgnevalt:

• 1.-5. klasside tüdrukute seas võitsid Narva Pähklimäe Kooli õpilased Arina Sokolova ja Marina Yakovleva, Maardu Põhikool ja Rocca al Mare kool järgnesid teise ja kolmanda kohaga.

• Poisid 1.-5. klassidest nägid Narva Pähklimäe Kooli võitu, Tartu Raatuse Kooli ja Rapla Vesiroosi kooli esindused mahtusid samuti esikolmikusse.

• 6.-9. klasside tütarlaste seas võidutsedi Viljandi Kesklinna Kooli esindajad, Maardu Põhikool ja Tartu Variku Kool järgnesid neile.

• Poisid 6.-9. klassidest tõid esikoha Maardu Põhikoolile, teisele ja kolmandale kohale platseerusid vastavalt Aseri kool ja Tartu Kivilinna Kool.

Koolipinks Kõigile 2024 pakkus haaravaid mänge ja kinnitas lauatennise populaarsuse kasvu noorte seas. Osalevate koolide rekordarv ja tihe konkurents tõotasid juba ette suurepärast spordipäeva, millest saigi tõeline pidu kõikidele lauatennise sõpradele.

Eesti Lauatenniseliit