Head lugejad!

Lahkuva aasta viimastel päevadel täname teid südamest meie väljaandele osutatud tähelepanu, tulemusliku koostöö, teie tagasiside ja nõuannete eest. Aitäh, et olete kogu selle aasta meiega olnud, tutvudes päevakajaliste uudiste ja oluliste sündmustega, huvitudes ekspertide arvamustest, jagades meie elanike saavutusi ja sukeldudes Maardu linnaga seotud inimeste mälestustesse.

Soovime teile tervist, õitsengut ja suurt õnne. Elagu teie südames armastus ja rõõm ning olgu teie lähedased alati terved. Olgu uus 2024. aasta helde heade sündmuste poolest ja toogu ainult häid uudiseid. Imelisi pühi teile!

Koos meie südamlike õnnitluste ja tänusõnadega edastame teile linnavalitsuse juhtide, Maardu linnavalitsuse töötajate, linnaasutuste juhtide, riigiasutuste Maardu osakondade esindajate ning ühiskondlike organisatsioonide ja huvikoolide juhtide, tervishoiutöötajate ja spordiklubide treenerite pühadeõnnitlused.

Maardu Panoraami toimetus

Häid jõule ja head uut aastat kõigile meie linna elanikele! Kogu südamest soovin, et võiksite sel aastal elada õnnelikult ja muretult ning täitku Jumal teie südamed armastusega ja aidaku teil hinnata iga hetke elus! Toogu uus aasta uusi lootusi ja soojendagu jõulud teie hinge!

Olga Jevdokimova, sotsiaalabiosakonna juhataja

Kallid Maardu elanikud!

Nendel pühadel tahan soovida teile ja teie lähedastele eelkõige hingelist harmooniat, rohkem positiivset elus, tervist ja rõõmu.

Uskuge mind, meie, kultuuritöötajad, pingutame väga, et elu meie linnas ei oleks igav. Olen kindel, et meie arvukad ülelinnalised peod, laadad, kontserdid, näitused ja spordivõistlused muudavad teie vaba aja sisukaks ja aitavad teil praegusest üsna keerulisest ajast üle saada.

Igor Jermakov, Maardu Kultuuri- ja Infokeskuse direktor

Maardu Õpilasmalev õnnitleb kõiki linnaelanikke algava 2024. aasta puhul! Teie olete meie imelise linna peamine rikkus. Suur tänu, et aitate meil üheskoos muuta meie linna kaunimaks ja kodusemaks. Mingu kõik haigused ja raskused teist uuel aastal mööda ning meie linn õitsegu, vaatamata kõigele!

Erika Tiganik, Maardu Õpilasmaleva juht

Jõulud on maagia ja talvemuinasjutu aeg. Uskuge imedesse! Laske tuledel süttida mitte ainult jõulupuul, vaid ka oma hinges ning laadigu kodusoojuse õhkkond kõige lähedasemate ringis teid eredate emotsioonidega terveks aastaks. Unistage, püüelge oma eesmärkide poole, täitke iga minut inspiratsiooni, rõõmu ja soojusega. Sündigu nii, et järgmisel aastal oleme kõik rõõmsamad, lahkemad ja tähelepanelikumad meid ümbritsevate inimeste suhtes ning avagu maailm meile uusi uksi!

Albina Noorlind, Maardu Sotsiaalmaja juhataja

Kallid meie toreda linna elanikud!

Omajagu keeruline 2023. aasta on nüüd mööda lennanud ja on aeg õnnitleda teid eelseisva uue, 2024. aasta puhul!

Uuel aastal soovin meile kõigile südamest ennekõike tervist, ilma milleta pole kõik muu enam nii oluline. Ja loomulikult kulutage oma hinnalisi närve läbimõeldult ja üksnes oma lähedaste peale! Ja mis pole vähem tähtis, rahu! Rahu teis eneses, teie peres ja meie kõigi ümber!

Roland Meritee, korrakaitse peaspetsialist

Kallid sõbrad!

Tulemas on imelised pühad: jõulud ja uusaasta! Õnnitlen teid siiralt nende helgete pühade puhul! Soovin teile rahulikku aega lähedaste keskel, harmooniat ja kooskõla perekonnas, siirast armastust südames ja tugevat tervist. Võimaldagu need rõõmsad pühad teil unustada kõik kurvastused ja mured ning täitugu teie unistused, ja sugugi mitte ainult tähtede langemise ajal!

Jelena Leks, Maardu Linnaraamatukogu direktor

Soovin kõigile Maardu elanikele häid ja helgeid jõule ja aastavahetust! Rõõm ja rahu, mida pühad toovad, saatku teid terve aasta! Nautige rahu, valgust ja soojust koos oma lähedastega. Tervist, rahu ja head käekäiku!

Natalja Kurževa, Maardu Tervisekeskuse perearst ja pediaater

Politsei soovib kõigile rahulikke pühi ning tähelepanelikkust ja kainet meelt igas olukorras.

Soovime, et veedaksid pühad rõõmsalt koos lähedaste ja sõpradega. Ükski arusaamatus ei ole ületamatu ning erimeelsused on lahendatavad vägivallata!

Jana Põder, piirkonnapolitseinik, Ida-Harju piirkonnagrupp

Kauneid jõulupühi ning rahulikku valget talve, et olla koos oma lähedastega ja leida aega ka talviste hobide jaoks! Võibolla mahub sellesse mõni salapärane metsamatk ja põnevad kohtumised metsalindude ja -loomadega või nende jälgede märkamine? Võibolla rõõmustavad akna taga hoopis igapäevased sulised külalised – linnud, kes neile valmis pandud teri ja rasvapalle nokivad? Algavaks aastaks soovin kõigile kindlustunnet ja lootust ning palju toredaid looduselamusi koduümbruses ja kaugemal!

Raul Savimaa, Eesti Looduskaitse Seltsi Maardu osakonna esimees

Detsember on aeg, mil teeme kokkuvõtte möödunud aastast ja teeme plaane tulevikuks. Kindlasti lisage oma järgmise aasta plaanide nimekirja optimism, suurepärane meeleolu, mäetippude vallutamine ja usk parimasse. Soovin, et teeksite seda, mida armastate, mis inspireerib, vaimustab ja pakub rõõmu. Tugevat tervist ja head käekäiku, tarkust ja kannatlikkust raskete otsuste langetamisel! Olgu teie kõrval usaldusväärsed sõbrad, lähedased ja armastavad inimesed.

Ekaterina Semenova, Maardu Linnakoori koordinaator

Kallid Maardu elanikud!

Häid jõule ja head saabuvat uut aastat! Olgu teie pühad rõõmsad ja meeldejäävad ning täitku 2024. aasta teie elu eredate sündmustega. Soovin igale Maardu perele ja meie linnale stabiilsust ja õitsengut! Olge õnnelikud ja hoidke meie kaunist linna!

Roman Filiptšik, Maardu Linnavarahooldus OÜ juhatuse liige

Soovin kõigile imelisi saabuvaid pühi, erilisi elamusi lähedastega, aega iseendale ja heldeid päkapikke.

Margot-Helena Kasari, Muuga Selts MTÜ juhatuse esimees

Saabumas on aastavahetus – kõige muinasjutulisem ja rõõmsam püha. See tuletab meile meelde, et elu on täis imesid. Jõulupuu vaiguse lõhna ja mandariinide magusa maitse saatel lubage endale unistada, isegi kui teie fantaasiad on pisut veidrad. Kinkige endale midagi sellist, millest olete juba pikka aega mõelnud ja mida nii väga soovinud. Naeratage teid ümbritsevatele inimestele. Olge koos kellegagi, kes on teile väga kallis. Laske õnnel end ümbritseda ja kristalsete lumehelvestena üle puistata. Olgu teie südamed avatud uutele algustele. Lootke ja uskuge, siis läheb elu palju ilusamaks. Olgu uue aasta saabumine ümbritsetud rõõmu ja maagia, hea tuju ja lapseliku entusiasmi õhkkonnaga. Häid saabuvaid pühi!

Natalja Golovatš, Maardu Noortekeskuse juhataja

Soovin teile kõigile kaunist ja rahulikku jõuluaega, säravat aastavahetust ja tugevat tervist uueks aastaks!

Marleen Mang, Maardu tervisekeskuse tegevjuht

Muuga päästekomando päästjad soovivad kõigile maardulastele rahulikke jõule ning aastavahetust! Nautige rahulikult pühasid oma pere ning sõprade seltsis, sööge maitsvat jõulutoitu ning hoidke ennast ja teineteist. Et ikka meelerahu püsiks, siis soovitame kindlasti üle kontrollida oma suitsu- ning vingugaasiandurid. Kuna jõuluaeg on teatavasti ka küünlaaeg, siis vaadake, et asetaksite need eemale kardinatest või muust põlevmaterjalist. Ka päästjatele meeldib rahulik pühadeaeg ja selle saavutame vaid üheskoos. Turvalist pühadeaega!

Sergei Savin, Muuga ja Assaku päästekomandopealik

Sellel imelisel ja maagilisel jõulueelsel ajal tahan soovida kõigile meie linna peredele rahu, tervist, valgust ja armastust, kodutunnet, soojust ja õitsengut! Toogu uus aasta teile, teie perele, lähedastele ja sõpradele palju rõõmsaid hetki!

Anna Platonov, klubi Emade Linn kaasasutaja

Kallid Maardu elanikud!

Laste purjetamiskooli nimel soovin teile häid jõule ja head uut aastat! Toogu need pühad teie ellu palju rõõmu, soojust ja maagiat. Olgu uus aasta täis helgeid hetki ja rõõmsaid sündmusi. Parimate soovidega meie koolist!

Aleksander Potapov, Maardu Purjespordikooli treener ja kaasasutaja

Head algavat uut aastat!

Andku mineviku vead ja lüüasaamised teile püsivust, viigu senised pingutused ja ettevõtmised teid kindlasti soovitud tulemusteni, olgu uus aasta teie jaoks edukas ja viljakas. Soovin teile tugevat tervist, võitlusvaimu, optimistlikku suhtumist ja kallite inimeste armastust! Toogu uus aasta palju positiivseid muutusi ja pühad kinkigu vaid sooje mälestusi. Soovin, et tähistaksite pühi koos teile südamelähedaste ja kallite inimestega. Õnnelikku uut aastat!

Jevgeni Golovatš, Eesti poksikoondise vanemtreener, klubi Olümp Maardu Poksiklubi Kalev treener

Sulgege silmad, mõelge kõigele, mis teid lahkuval aastal naeratama pani, ja unustage kõik muu. Rohkenegu need naeratused tuhat korda. Soovin, et oleks rahu, oleks jõukust, oleks kodusoojust ja meelerahu. Toogu uus aasta rõõmsaid uudiseid ja õnnelikke kohtumisi.

Head uut aastat!

Jelena Agafontseva, võimlemisklubi Tip-Top treener

Eestis liikumisaastaks kuulutatud 2023. aasta hakkab lõppema. Jõulupühade ja aastavahetuse eel soovin, et ka järgmised aastad ei oleks teie jaoks vähem aktiivsed. See võimaldab teil kindlasti hõlpsalt üle saada kõigist raskustest, mis eluteel ette võivad tulla. Õnne, armastust, õitsengut, edu, headust ja mis kõige tähtsam – rahu ja tervist teile, teie perele ja lähedastele!

Sergei Petrov, Maardu linna sporditöö korraldaja

Uus aasta on saabumas. See on järjekordne uus võimalus meist igaühe jaoks. Võimalus parandada vanu vigu, alustada elu puhtalt lehelt, andestada solvumised ja lasta lahti negatiivsusest. Inspireerigu uus aasta loomingulisi ideid, julgustagu teid tegema ebatavalisi asju ja olgu üks parimaid aegu teie elus. Olge tuleval aastal suuremeelne ja õiglane, terve ja uskumatult positiivne!

Natalja Vlassova, Maardu Huvikooli ja NeestiN Keeltekooli juhataja

Imed tulevad meie ellu siis, kui neid ootad. Olgu uus aasta täis rõõmsaid ootusi, täitunud lootusi, positiivseid sündmusi, lõbusaid seiklusi ja uusi saavutusi!

Andrei Arno, Maardu ujumisklubi juht

Soovin kõigile imelist jõuluaega ja rõõmsat uut aastat! Loodan, et teie pühad on täis rahu, armastust ning rõõmu. Olgu teie kodud täidetud naeru ja lähedaste seltsiga.

Ulvi Kuus, Omniva postiasutuste piirkonna juht