Jõulutervitused – hea traditsioon

Head lugejad!

Lõppeva aasta viimaseid lehekülgi keerates tänab ajalehe toimetus kõiki, kes Maardu Panoraami huviga lugesid, tähelepanu eest meie väljaandele ning avaldab siirast tänu kõigile, kes selle numbrite loomisel kaasa lõid.

2022. aasta jooksul arutasime ajalehe lehekülgedel koos teiega linna elu tähtsamaid sündmusi, rõõmustasime sportlaste edu üle, käisime koos õpilastega huvitavatel väljasõitudel, toetasime Maardu linna traditsioone, õnnitlesime juubilare, kuulasime kogenud õpetajate, arstide ja teiste spetsialistide nõuandeid. Aitäh, et olite meiega! Häid pühi ja peatse kohtumiseni uuel aastal! Tervist, rõõmu ja häid uudiseid!

Meie siiraste õnnitlustega jõulu- ja uusaastapühade puhul ühinevad Maardu linnavalitsuse töötajad, tervishoiutöötajad, politsei ja päästeameti töötajad, linnaasutuste juhid ja spordiklubide esindajad.

Maardu Panoraami toimetus

Lugupeetud Maardu linna elanikud! Kallid sõbrad!

Palun võtke vastu kõige südamlikumad soovid saabuvate pühade – jõulude ja uue aasta puhul!

Lõppev aasta on olnud väga sündmusterohke, värvikas ja meeldejääv. Vaatamata kõigile raskustele, jätkame töötamist Maardu elanike heaks – ehitame uut sotsiaalmaja, renoveerime gümnaasiumi hoonet ning viime ellu muid, mitte nii mastaapseid, kuid sellegipoolest mitte vähem olulisi projekte linnaelanike heaolu tagamiseks. Loodame olla teile maksimaalselt kasulikud ka järgmisel aastal.

Aasta lõpp on kokkuvõtete tegemise, saavutuste ülevaatamise, uute plaanide ja lootuse tärkamise aeg. Aeg imedeks, mida ootame ja loome ise meie armsamate ja lähedaste jaoks. Veetke mõnusad päevad teile kõige kallimate seltsis, jagage nendega kõike head ja paremat.

Las uus 2023. aasta toob igaühele tervist, õnne, küllust ja rahu. Täitugu teie kõige salajasemad soovid ja leidku teie südames alati koht armastuse jaoks ja mõtetes aga koht uute ideede jaoks!

Häid jõule ja head uut aastat teile!

Aleksander Frosch, Maardu linna abilinnapea

****

Kallid Maardu elanikud!

Tulemas on aasta kõige muinasjutulisemad ja imelisemad päevad. Peagi koguneme kõik koos oma lähedastega piduliku laua taha, et tähistada jõule ja aastavahetust.

2023. aasta on juba ukse ees. Vaatamata kõigile lõppeva aasta raskustele ja hädadele, tahaksin uskuda, et meid ootab ees helge ja sisutihe aasta, mis on täis rõõmsaid sündmusi.

Saabuvate pühade eel tahaksin soovida, et mured läheksid teie kodust mööda. Nautige aega pere ja sõpradega, rõõmustage pisiasjade üle, ümbritsege end headuse ja valgusega. Muutugu raskused kogemusteks, unistused täitugu, ebaõnn mingu mööda ja alaku iga päev naeratusega.

Sellel maagilisel pühadeajal esitage soove, unistage ja uskuge, et kõik saab kindlasti teoks.

Häid jõule ja head uut aastat!

Aurika Sin, Maardu linna abilinnapea

****

Head kolleegid, lugupeetud Maardu elanikud!

Soovin teile kõigile kauneid jõule ja ilusat aastavahetust! Nautige koos peredega puhkepäevi ja kauneid talveilmasid.

Vaido Niinesalu, Maardu Linnavalitsuse haridusosakonna juhataja

****

Soovin teile kõigile imelisi ja rahulikke jõulupühi! Kinkigu need tõeliselt muinasjutulised pühad kõige siiramaid emotsioone ja meeldivaid üllatusi. Ärgu möödugu ükski päev ilma õnnelike ja rõõmsate hetkedeta. Soojendagu perekondlikud kohtumised teie hinge ja valitsegu teie kodudes alati hubasus ja heaolu!

Olga Jevdokimova, Maardu Linnavalitsuse sotsiaalabi osakonna juhataja

****

Igal aastal, pühade algusega, muutub meie linn veelgi kaunimaks ja kodusemaks. Kuid selle parim kaunistus on teie rõõmsad naeratused ja õnnelikud näod.

Kallid Maardu elanikud! Ärgu lahkugu üleüldine rõõm kunagi meie linnast, olgu iga päev täidetud meeldivate tegevuste ja õnnega!

Õnnitlen teid kogu südamest eelseisvate pühade puhul! Tervist kõigile, rõõmu ja edu!

Roman Filiptšik, Maardu Linnavarahooldus OÜ juhatuse liige

****

Küünlatule valguses saavad jõulud alguse. Soovin, et jõulukuu oleks täis rõõmu, imesid, ootusi ning et jõuluvana leiaks tee laste juurde.

Soovin teie peredele ilusat ja rahulikku jõuluootust! Kauneid pühi kõigile!

Stella Lusmägi, Muuga Lasteaia direktor

****

Kallid Maardu elanikud!

2022. aastal, pärast kaheaastast võitlust koroonaviiruse pandeemiaga, jõudis meieni järjekordne kriis, seekord Ukraina sõja tõttu. See kriis on ühel või teisel viisil puudutanud igat Eestimaa ja Maardu linna elanikku. Kõigist majanduslikest raskustest hoolimata peab aga meiega jääma lootus. Loodan, et hoiame oma südames armastust, headust, rõõmu ja sallivust.

Soovin teile ja teie peredele nii nende pühade ajal kui ka kogu 2023. aasta jooksul südame- ja meelerahu. Maardu Kultuuri- ja Infokeskuse töötajate nimel kutsun teid üles aktiivselt külastama kõiki meie ruumides toimuvaid üritusi, mida oleme planeerinud väga tihedalt. Armastame oma vaatajaid ja ootame kõiki.

Soovin teile helgeid jõulupühi ja õnnelikku saabuvat uut aastat!

Igor Jermakov, Maardu Kultuuri- ja Infokeskuse direktor

****

Laob juba lumetähti tuul,

uus aasta astub naerusuul.

Tal kaasas õnne õuetäis

ja rõõmu terve põlletäis!

Kauneid jõulupühi ja õnnelikku uut aastat!

Kristiine Juuse, lasteaia Sipsik direktor

****

Kallid kolleegid ja õpilased!

Austatud lapsevanemad ja meie kooli sõbrad!

Käes on kauaoodatud jõulu- ja aastavahetuspühade ooteaeg. 2022. aasta on lahkumas, jättes meile kogemusi, saavutusi ja võite, õnne ja rõõmu, avastusi ja edu, aga ka valu, pettumusi ja kaotusi. Kõik need head või kurvad sündmused jätsid jälje meie südamesse. Kuid vaatamata sellele, et lõppev aasta oli raske, oli see täidetud heade tegudega.

Kallid õpilased! Tänan teid edu eest õppetöös, aktiivse osalemise eest kooli ja linna elus, siira huvi eest kõigi meie heategude ja ettevõtmiste vastu. Olgu järgmine aasta teie jaoks läbimurdeaeg ja südamed olgu alati kõigele uuele avatud!

Austatud kolleegid! Tahan teid siiralt tänada teie töö- ja õppimisalaste, spordi- ja loominguliste saavutuste eest, ustavuse eest õpetaja elukutsele, teadlikkuse eest oma kõrgest missioonist, vastastikuse toetuse, vankumatu soovi eest panustada meie kooli arengusse ja õpilaste ellu, et nende igapäevaelu muutuks helgemaks ja huvitavamaks ning meie ühine koolipere saavutaks uusi kõrgeid tulemusi, säilitaks omavahelistes suhetes usalduse, heatahtlikkuse ja lugupidamise õhkkonna!

Kallid Maardu elanikud! Võtke vastu kõige siiramad õnnitlused saabuva uue 2023. aasta ja jõulude puhul! Olgu algav aasta ühtsuse, ülesehituse ja õitsengu aasta. Soovin, et uus aasta tooks rahu ja õnne igasse perre. Soovin siiralt rahu ja kõike head!

Vassili Muhhin, Maardu Põhikooli direktor

****

Helgeid ja rõõmsaid pühi! Tervist ja rahu, õitsengut ja edu! Ärge unustage kallistada oma lähedasi, jagada naabritega naeratust ning näidata üles lahkust ja kannatlikkust. Kõigile tugevat tervist!

Natalja Kurževa, Maardu perearstikeskuse perearst ja lastearst

****

Head kolleegid, õpilased ja lastevanemad, head Maardu elanikud!

Puudel õitsevad leevikesed,

aknaklaasidel jää.

Kellad käel, käivad inimesed,

seisma kellad ei jää,

ei jää kellad, ei inimesed.

(Paul-Eerik Rummo)

Jälle on üks aastaring täis saamas ja nagu ikka, peatume viivuks, et vaadata tagasi ning mõelda aasta jooksul kordasaadetu üle. Koolielu on olnud värvikirev, on olnud nii rõõmu kui ka kurbust. Oleme teinud tööd südame ja vastutustundega, koos tegutsedes ja üksteist toetades oleme tugevad. Rõõmu on teinud õpilased, kes suhtuvad koolitöösse lugupidamise ja kohusetundega.

Jõulu eel meenutame tänutundega meie tublisid õpetajaid Natalja Gili ja Irina Ivakhnenkot, keda meie hulgas kahjuks enam ei ole.

Jõulud on üks tähtsamaid kodu- ja perepühasid. Jõulud on rõõmuaeg. Rõõmustage oma peresid ja olge ise rõõmsad! Soovin rõõmsaid jõule, toredat aastavahetust ja tegusat uut aastat teile kõigile!

PS. Kas Sina oled väikelindude toitmist juba alustanud? Mina olen. Pea meeles, et kui oled toitmisega alustanud, ära seda talvel pooleli jäta.

Kaider Vardja, Maardu Gümnaasiumi direktor

****

Kõigepealt tahan soovida rahu teie kodudesse ja kindlustunnet hinge helgema homse ees. Jäägu kõik halb ja haigused lõppevasse aastasse, aga saabuv aasta toogu taas pered kokku ja naeratuse näole!

Estra Lõoke, lasteaia Rõõm direktor

****

Kallid toreda Maardu linna elanikud!

See väljakutseterohke aasta hakkab kiiresti läbi saama, andes teed eelseisvale 2023. aastale. Õnnitledes teid saabuva uue aasta puhul, soovin siiralt, et selle lõpus võiksite öelda: „Lõpuks ometi oli see hea aasta!“ Igal juhul, nagu ütles kangelane ühes tuntud filmis: „Aastate pärast mäletatakse ainult häid asju …“

Turvalist uusaastapidu kõigile ja mis kõige tähtsam, tervist!!!

Roland Meritee, korrakaitse peaspetsialist

****

Saabumas on maagiline, muinasjutuline, kauaoodatud uusaastaöö! Soovin teile häid pühi ja lisaks soovin, et te mitte ainult ei unistaks ja soove ei esitaks, vaid ka liiguksite enesekindlalt uute avastuste ja suurte võitude poole. Olgu uus aasta teie jaoks millegi ilusa ja unustamatu algus. Jätkake oma eluväärtuste hoidmist, olge vastutulelikud ja armastage üksteist, hoolimata kõigest!

Olga Naidenova, lasteaia Rukkill direktor

****

Õhuliste lumehelveste maagilise valsi või lumetuisu saatel akna taga õnnitlen teid saabuva aastavahetuse puhul!

Olge sel aastavahetusööl rõõmsad ja muretud, keerelge ringmängudes ja tantsudes, soovige paukpadrunite valju raksatuse ja ereda ilutulestiku saatel soove, sest sel ööl langevad tähed nii madalale, et kuulevad kõike, mida me mõtleme. Jätku jõuluvana teile jõulukuuse kohevate okste alla südamele armsaid kingitusi ja tuletagu mandariinide lõhn meelde, et uusaastaööl juhtub imesid, tõelisi imesid.

Kinkigu pühad teile muinasjutulise, kerge ja maagilise tunde!

Natalja Golovatš, Maardu Noortekeskuse juhataja

****

Soovin kõigile ilusat jõuluaega, rohkem aega endale ja perele.

Margus Tõnissaar, Kallavere Keskkooli direktor

****

Kallid maardulased ja meie linna külalised!

Õnnitlen teid kogu südamest eelseisvate maagiliste talvepühade puhul!

Las nad täidavad teie elu ainult helgete tunnete, positiivsete emotsioonide ja meeldivate üllatustega. Nendel muinasjutuliselt ilusatel päevadel tahaksin soovida meelerahu ja vaikust, rahu, headust, rõõmu, tervist, õitsengut ja üksteisemõistmist. Ja ka seda, et ükski päev ei mööduks edu ja uute saavutusteta! Täitugu unistused ja soovid, juhtugu tõelised imed! Kõike kõige paremat!

Jelena Leks, Maardu Linnaraamatukogu direktor

****

Õnnitlen Maardu Kunstide Kooli kogu kollektiivi nimel meie kauni Maardu linna elanikke saabuvate pühade puhul! Nüüd on rohkem kui kunagi varem oluline kokku hoida, mitte tülitseda, üksteist aidata ja unistada millestkist ilusast. Tervist kõigile ja armastust!

Jüri Schleifman, Maardu Kunstide Kooli direktor

****

Tulgu imelised pühad teie ellu ja täitku seda mandariinide aroomi, rõõmsate emotsioonide ja huvitavate sündmustega! Jätkem kõik pettumused möödunud aastasse ja avagem uuel aastal tee kõigele ilusale ja heale. Saagu unistused ja plaanid teoks ning olgu teie kõrval lähedased inimesed. Soovin meile kõigile, et haigused läheksid meist mööda ja silmad säraksid. Kinkige endale ja oma lähedastele nende pühade ajal tõeline muinasjutt, et võiksite terve aasta tunda uskumatut, maagilist soojus- ja armastustunnet!

Albina Noorlind, Maardu Sotsiaalmaja juhataja

****

Uus aasta on kohe-kohe käes, veel natuke ja see jõustub. Sellistel hetkedel tahaks öelda just neid sõnu, mis teevad südame soojaks. Toogu uus aasta teile ainult sooje sõnu, eredaid sündmusi ja rõõmsaid hetki. Päevade saginas ärge unustage lähedasi, pidage meeles, mis ja kes on teie jaoks elus peamine. Olge õnnelikud! Säragu teie silmad pere ja sõprade naeratustest. Treenerina soovin, et oleksite terved, sest selleks, et end kokku võtta ja tervislikke eluviise järgida, ei pea olema mustkunstnik. Ärge olge laisk ja teil õnnestub! Häid pühi, kallid sõbrad!

Jevgeni Golovatš, Eesti poksikoondise peatreener, klubi OMK treener

****

Maailmas toimuvad sündmused tõid meile 2022. aasta vältel palju muutusi, seda nii kogukonna elus kui ka politseitöös. Oleme valmis kõik koos elama õppima uutes tingimustes, olema kannatlikumad ja aitama teineteist. Julgen väita, et rasked ajad muutsid meid kõiki lähedasemaks, ühtsemaks ja paremaks.

Soovin kõigile positiivseid mõtteid ja põnevaid ettevõtmisi! Rahulikke jõule ja turvalist uut aastat!

Jana Põder, piirkonnapolitseinik, Ida-Harju piirkonnagrupp

****

Soovin teile kõigile edukat, meeldivat, head, tervisele kasulikku ja rahulikku uut 2023. aastat!

Tatjana Uljanova, linna spordiinstruktor

****

Soovin kõigile Maardu elanikele turvalisi jõulu- ja aastavahetuspühi! Kindlasti hoolitsege oma pere ja lähedaste eest. Kontrollige suitsuanduri ja vingugaasianduri seisukorda!

Sergei Savin, Muuga päästekomando pealik

****

Imed tulevad siis, kui neid ootad. Olgu uus aasta täis rõõmsaid ootusi ja täitunud lootusi, positiivseid sündmusi ja lõbusaid seiklusi, uusi võimalusi ja saavutusi.

Andrei Arno, Maardu Ujumisklubi treener

****

Maardu rattaklubi Kalev ratturid õnnitlevad siiralt Maardu linna elanikke ja külalisi saabuva 2023. aasta puhul! Soovime teile suurepärast tuju ja vägilase tervist!

Aleksander Mustafin, Maardu rattaklubi Kalev treener