Maardu Gümnaasiumi õpilaste edu osavusfestivalil

Harjumaa osavusfestivalil osalenud noored

Foto: Liisi Troska/jalgpall.ee

5. aprillil toimus Õismäe Sportmängude Hallis (Tallinn) Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi osavusfestival, millest said osa õpilased maakonna kaheksast koolist. Kahes vanuseastmes näitas parimat tulemust Maardu Gümnaasium.

Kokku osales festivalil 89 poissi ja 44 tüdrukut. 1.–3. ja 4.–5. klasside õpilased näitasid oma oskusi palli vedamises, väravate löömises ja kombineeritud harjutuses. Võistkondade lõplik paremusjärjestus selgus iga harjutuse kohapunktide summa tulemusena.

Nooremas vanuseastmes sai Maardu Gümnaasium kolme harjutuse järel kirja kaks alavõitu ning teenis 34 punktiga festivali üldvõidu. Maardu edestas vaid kahe punktiga Järveküla Kooli, kes platseerus teisele kohale. Viimase koha pjedestaalil napsas endale Harkujärve Põhikooli II võistkond, kes kogus endale 22 silma.

4.–5. klasside arvestuses oli samuti edukaim Maardu Gümnaasium (30 punkti), seejuures otsustas Maardu võistkond festivali üldvõidu alles viimase alaga. Kaks punkti vähem teeninud Harkujärve Põhikool teenis hõbemedalikoha ning kolmandana lõpetas võistluse Tabasalu Kooli II esindus, kes sai kirja 24 punkti. Veel osalesid Raasiku Kooli I võistond, Tabasalu Kool I, Muraste Kool I, Järveküla Kool, Raasiku Kool II, Muraste Kool II ja Paldiski Ühisgümnaasium.

Kõik osavusfestivalide tulemused ja pildigalerii on leitavad veebilehel jalgpallkooli.ee.

Harjumaa osavusfestivali toetasid Rimi Eesti, Corny, Sportland Eesti ja ABC Motors.

Eesti Jalgpalli Liit