Maardus tunnustati parimaid koolilõpetajaid

Pidulik vastuvõtt parimatele Maardu koolide lõpetajatele, kuhu olid kutsutud 17 koolilõpetajat, toimus 13. juunil Maardu Vaba Aja Keskuses. Maardu Linnavalitsus toetab kooli kuldmedaliga lõpetanud Maardu lapsi 500 euroga ja hõbemedaliga lõpetajaid 350 euroga. Sel aastal lõpetasid gümnaasiumi kuldmedaliga kaks õpilast ja hõbemedaliga kolm õpilast.

Maardu linnapea Vladimir Arhipov õnnitles noori kooli lõpetamise ja uue eluetapi alguse puhul: „Teie saavutused koolis on ainult esimene samm pika ja viljaka teekonna alguses. Te olete näidanud pühendumust, visadust ja suurepärast suutlikkust — omadusi, mis on vajalikud igas eluvaldkonnas edu saavutamiseks. Teie edasine teekond võib viia teid Maardust kaugemale, kuid olenemata sellest, kuhu te lähete, pidage meeles oma kodulinna. Teie saavutused on meie linna uhkus ja inspiratsioon. Rakendage oma teadmisi, julgust ja kirge, et luua helgem tulevik nii endale kui ka teistele. Olge alati uudishimulikud, avage oma südamed uutele võimalustele ja astuge julgelt vastu tulevastele väljakutsetele. Soovin teile edu ja jõudu kõiges, mida ette võtate,“ sõnas linnapea.
Maardu Gümnaasiumi lõpetasid sel aastal kuldmedaliga Artemi Kolesnik ja Artjom Dmitriev. Hõbemedali said Diana Saskevich, Jekaterina Komaldinova ja Vladimir Krehhov. 9. klassi lõpetajate hulgas märgiti ära ka kiituskirjaga lõpetajad – Maria Savinova, Jekaterina Markova, Marina Žigalova ja Veronika Jerešina.
Kallavere Keskkooli 9. klasssi lõpetas kiituskirjaga Jekaterina Molodtsova ning kõige aktiivsemaks 9. klassi lõpetajaks on Aleksandra Grišakova. Maardu Põhikooli parimateks lõpetajateks 2024. aastal osutusid 9. klassi kiituskirjaga lõpetavad Vita Kashtanova ja Elmira Nersesjan.

2024. aastal lõpetasid õppimist Maardu koolides kokku 231 õpilast, neist 161 omandasid põhihariduse ning 70 õpilast said keskhariduse.