Vanemlusprogramm “Imelised aastad”

Alates 5. septembrist 2024 alustab Maardu Linnavalitsus koostöös Harjumaa Omavalitsuste Liidu ja Tervise Arengu Instituudiga vanemlusprogrammi “Imelised aastad”. Programm kestab neli kuud ning sobib 2–8-aastaste laste vanematele, et aidata neil luua parem kontakt oma lapsega ja täiendada oma vanemlikke oskusi. Koolitusel õpitakse last tunnustama, konflikte lahendama, ennast kehtestama ja piire seadma. Omandatud oskused aitavad ennetada laste käitumisprobleeme.

Seekord toimub programm vene keeles.

Koolitusprogrammi viivad läbi vastava väljaõppe saanud grupijuhid Julia Kovalenko-Djagileva ja Aleksei Norden. Koolitus on lapsevanematele tasuta.

Registreeruda saavad vanemad, kes on rahvastikuregistri andmetel Maardu linna elanikud. Registreerimine – Vivika Kendra, tel. 6060734, lastekaitse@maardu.ee.