Avame suve lastepidudega

Lastekaitsepäeva programm toimus sel aastal mitmes etapis ning hõlmas kahte lõbususe ja eheda lapseliku rõõmuga täidetud suvepäeva.
Esimesel suvepäeval kulges muusika ja linlaste entusiastlike tervituste saatel läbi Maardu linna iga-aastane rongkäik vaimukalt kaunistatud sõidukitest, milles istusid nende väikesed peremehed. Lisaks pidupäeva korraldajatele tänan kõiki värvikal paraadil osalejaid ja nende vanemaid. Paraadil osalemise ja ühise töörohke ettevalmistusega kingivad Maardu lapsevanemad oma lastele häid mälestusi toredast lasteüritusest, milleks kogu perega valmistuti.
Hiljem jätkus lastekaitsepäeva tähistamine teises linnaosas – avaral Lennula platsil rohelises Muuga linnaosas, kuhu tulid paljud Muuga pered koos lastega. Üritusel olid kohal Muuga Päästekomando ja Maardu politsei oma tehnikaga, tänu millele lapsed said tehnikaga põhjalikult tutvust teha, istuda politseiauto rooli taga ja suhelda ühiskonna jaoks tähtsaimate ametite esindajatega. Vaatamata sellele, et keset pidu tuli äikest ja vihma, õnnestus üritus suurepäraselt. Lapsed osalesid loteriis, kus iga loos võitis, nautisid ohtralt jäätist ja osalesid minivõistlustel. Aitäh meie aktivistidele MTÜ-st Muuga Selts ja ühiskondlikust organisatsioonist Harjumaa Lasterikkad rõõmsa lastepeo korraldamise eest.
Lastekaitsepäeva ürituste programm sellega aga ei lõppenud ning juuni esimesel esmaspäeval kõlasid Kellamäe pargis laste hääled ja rõõmus naer. Üritus, millele selle korraldajad andsid nime „Laste rõõmupäev“, kujunes meie lastele unustamatuks – artistide esinemised, diskomuusika saatel tantsimine, batuutidel hüppamine, vibulaskmine, poniratsutamine, animaatorite meelelahutus. Politsei ja päästjad demonstreerisid oma tehnikat ja varustust, mis äratas suurt huvi nii laste kui ka täiskasvanute seas. Lõbusad ja harivad tegevused toimusid Maardu Noorte Huvikeskuse telgis. Mis kõige tähtsam, – lapsi kostitati suhkruvati ja jäätisega.
Aitäh kõigile, kes aitasid selle päeva tõeliselt rõõmsaks ja õnnelikuks muuta! Ilusat lastekaitsepäeva kõigile lastele ja nende peredele! Soovime südamest igale lapsele tõeliselt õnnelikku ja muretut lapsepõlve, vanemate tugevat armastust ja imelist suve!
Hoidke, armastage ja hinnake oma lapsi!