Maardus tervitati uusi väikeseid linnaelanikke

Maardu linna üks armsamaid traditsioone on tervitada uusi ilmakodanike ning korraldada vastsündinutele ja nende vanematele pidulik vastuvõtt. Käesoleva 2024. aasta esimene vastuvõtt toimus 15. mail ning seda Maardu Vaba Aja Keskuses. Pidulikul üritusel osales 29 perekonda. Peresid tuli õnnitlema Maardu linnapea Vladimir Arhipov, lisaks õnnesoovidele edastati kõige väiksematele maardulastele ka diplom, villane tekk ja hõbelusikas ning emadele kingiti lilli.

„Lapse sünd on õnnistus ja ime, mis puudutab meid kõiki sügavalt. Maardu linna uued väikesed kodanikud rikastavad nii perekonda kui meie ühiskonda laiemalt ning tähistavad uute võimaluste sündi ja armastuse lõpmatut väge. Igas lapse ilmaletoomises peegeldub lootus, elurõõm, piiratu usk ja hoolivus, mis on meie kogukonna aluseks. Uue pereliikme võrra rikkamas saades soovin, et te usaldaksite oma sisemist kompassi – see juhendab teid kindlasti õiges suunas. Olge toeks oma lapsele ning Maardu linn on omakorda toeks teile, luues keskkonda, kus teie pere saab kasvada, areneda ning õitseda. Teiega koos kasvab ja areneb ka meie armas Maardu linn,“ sõnas Maardu linnapea Vladimir Arhipov.

Pidulikul üritusel osalesid koos vanematega: Brennan Hugo Kuuskmaa, Simona Jusberg, Alexander Trillo, Viktoria Savitski, Aleksandra Utkina, Dominik Stihhanov, Vadim Voroniuk, Adelina Rešetnjak, Jesper Õunpuu, Jasmiin Õunpuu, Mark Butkovski, Agata Boženko, Taisia Kostjakova, Aleksei Feskov, Berit Org, Damira Hlian, Lily Cristelle Pukk, Alisa Khomutova, Elisabeth Survila, Kamilla Magžanova, Pipi-Lota Eenlo, Erik Leontjev, Danny Tiitsaar, Aleks Rätsep, Evan Aleksandrov, Robert Sõrbu, Erika Syzon, Ksenia Karpenko, Vladyslav Boiko, Matvei Klimantovich.

Käesoleva aastal sündis Maardus kokku 22 last. 2024. aasta populaarsemateks nimedeks kujunesid poiste puhul Erik ja Mark ning tüdrukute puhul Lily ja Emilia.