Tähelepanu! Konkurss!

Head lugejad!

Järgmisel aastal saab Maardu linn 45-aastaseks. Vaatamata üsna noorele eale on meie linnal palju huvitavaid lugusid, mis on seotud tema tähtpäevade, sündmuste ja töötajatega. Linn on aga ennekõike inimesed, nende saatused ja elulood, mis on ühel või teisel viisil seotud linna minevikuga. Aastate möödudes saab iga linnaelaniku või terve perekonna isiklikust loost osa meie Maardu ajaloost, väike osa linna saatusest.

Julgustame kõiki lugejaid jagama meiega mälestusi ja lugusid oma minevikust, rääkides neist Maardu Panoraami lehekülgedel. Rõõmuga avaldame järgmisel juubeliaastal teie loo, huvitava elujuhtumi või foto, mis on seotud Maardu linna minevikuga. Teie isiklike lugude kaudu meenutame üheskoos 2025. aastal meie linna minevikku, säilitades seda rubriigi „Minu perekonna lugu Maardu linna ajaloos” lehekülgedel.

Maardus elab nii palju andekaid inimesi, mistõttu on täiesti tõenäoline, et keegi soovib koostada Maardu linna puudutavate küsimustega ristsõna, võib saab teie talent mõne muu väljendi, mis meie ajalehe lugejaid köidaks. Näidake üles loomingulist fantaasiat ja saatke oma ideed ajalehe toimetusele. Meie linnaga seotud huvitavamate lugude või loominguliste ideede autorid märgitakse ära ka 2025. aasta juulis toimuval Maardu linnapäeval.

Palume saata oma mälestused, mis on seotud Maardu linna, selle elu ja elanikega, ajalehe toimetusele selle aasta jooksul, kas elektrooniliselt toimetaja@maardu.ee või tuues Maardu Vaba Aja Keskusesse (Keemikute 12b). Saadetud või toodud materjalile palume lisada oma kontaktandmed (nimi, perekonnanimi, telefoninumber), et toimetusel oleks võimalus teiega ühendust võtta.

Ootame huviga teie kirju ja ideid!

Maardu Panoraami toimetus