Maardu Kunstide Kooli uudised

Kooli pidulik kontsert

Maardu Kunstide Kooli õpilased ja õpetajad tähistasid aastavahetust piduliku kontserdiga. Maardu Vaba Aja Keskuses astus lavale üle 70 kooliõpilase. Iga number oli eriline, kuna erines nii muusikastiili ja -žanri kui ka esinejate koosseisu poolest. Laval esinesid kitarri- ja keelpilliansamblid, saksofonistide ja akordionistide ansamblid, nooremate õpilaste puhkpilliorkester ja orkester Sinfonietta ning džässibändid, kus muuseas mängisid koos meie koolis õppivate lastega ka õpetajad ja lapsevanemad. Löökpillide osakonna õpilased esinesid nii ansamblina kui ka saatsid teisi muusikalisi numbreid esitavaid lapsi, täites muusika huvitavate ja vaheldusrikaste rütmidega. Tänavu on kooli kooride vokalistide arv oluliselt suurenenud ning laval esinesid kõik kolme kooli koori: segakoor, lastekoor ja debüüt-väikelastekoor.

Kontsert läks korda! Aitäh vanematele ja vanaemadele-vanaisadele, kes tulid lapsi toetama! Aitäh kõigile, kes koos meiega pühi tähistasid

Kutsume teid külastama meie näitust!

Veebruaris on Maardu Kunstide Kooli fuajees traditsiooniline kunstiosakonna õpilaste tööde näitus Olga Haaki juhendamisel, mis on pühendatud meie vabariigi iseseisvuspäevale. Väljapaneku nimi on „Sini-must-valge”. Seekordsed näitusetööd on tehtud Eesti trikoloori värvides. Diskreetsed ja stiilsed tööd on pühendatud meie looduse ilule, sümboolikale ja traditsioonidele.

Näitus avatakse 15. veebruaril ja see kestab 5. märtsini.

Kutsume kõiki soovijaid meie näitust külastama!

Jekaterina Semenova

Maardu Kunstide Kooli õppeosakonna juhataja