Präänikute näitus

Kallid sõbrad!

TUTVUSTAME TEILE PRÄÄNIKUKUNSTI NÄITUST!

SUUREPÄRANE KUNSTNIK – ANNA KUDRJAVTSEVA.

Anna on imeline kunstnik, illustraator, kondiiter, kes tegeleb präänikumaali miniatuuridega. Präänikud ei ole mitte ainult väga maitsvad (autori retsept), nad kujutavad ennast miniatuurseid koopiaid kuulsate kunstnike maalidest.

Anna on sündinud ja üles kasvanud Maardus, ta on maalinud suurema osa oma elust, sai ka kondiitri kutse ja töötanud paljudes Tallinna tuntud restoranides. Tema armastus ilu vastu ajendab teda uurima uusi võimalusi kunstis. Anna ei õpi mitte ainult ise, vaid õpetab ka lastele söödavat kunsti.

Näitusel saab imetleda Cézanne’i, Van Goghi, Aivazovski ja teiste maalide miniatuure.

Naudime koos ilu!

Maardu Linna Raamatukogu

Orumetsa 8

Maardu linna ajalooosakond

Näitusperiood: 05.12.2023-09.01.2024

Teisipäev-laupäev 12.00-17.00

Ootame teid väga!