Pidulik vastuvõtt lastele ja nende vanematele

25. oktoobril toimus Maardu Vaba Aja Keskuses pidulik vastuvõtt vastsündinutele ja nende vanematele. Koos oma vanematega osalesid üritusel Polina Fedchenko, Miroslava Kharlamova, Gloria-Isabel Ago, Kristo Vessin, Matvei Zelentsov, Agata Dushakova, Viktoria Podgornaja, Emiliya Männipuu, Magnus Martsep, Alik Aljautdinov, Rey Alex Küngas, Elis Druntšenko, Rodion Beljakov, Saara Baranovski, Aleksandr Perepelytsia, Zahhar Tišin, Mishel-Matilda Saarkoppel, Mihhail Kald, Lily Ahi ja Ruslan Podhodjatštšev.

Maardu linnapea Vladimir Arhipov õnnitles lapsevanemaid südamlikult laste sünni puhul ning kinkis linna kõige pisematele elanikele diplomid, villased tekid, lilled ja hõbelusikad.

„Maardu väärtustab iga peret ja last, mistõttu on meie linnas saanud traditsiooniks tähistada oma uute linnakodanike sündi. Jätkame tööd selle nimel, et tagada meie lastele kõik vajalikud tingimused arenguks ja eneseteostuseks,“ ütles linnapea.

Lapse sünd on üks tähtsamaid ja kaunimaid sündmusi vanemate elus. Juba esimesest päevast peale hoolitsevad vanemad oma laste eest, jagavad nendele oma teadmisi ja kogemusi. Kuid lapsed õpetavad ka meile, täiskasvanutele, palju olulisi asju, näiteks seda, kuidas olla ilma igasuguse põhjuseta õnnelik. Soovime teile, kallid vanemad, siiralt just sellist ammendamatut õnne!

Tänavu 1. jaanuarist 1. oktoobrini sündis Maardus 65 beebit: 35 poissi ja 30 tüdrukut. Populaarsemad nimed poistele olid sel aastal Daniel ja Mark, tüdrukutel Sofia ja Eva.