Belgia kolleegidega pedagoogilise kogemuse jagamine

Ühine foto kolleegidega Belgiast Maardu Põhikoolis

15. novembril külastasid Maardu Põhikooli inglise keele õpetajad ja kooli õppejuht rahvusvahelist seminari, mis oli pühendatud koolitöötajate kogemuse jagamisele. 16. novembril külastasid Maardu Põhikooli kolleegid Belgia koolidest, et jagada kogemusi ja edendada rahvusvahelist koostööd.

Õpilased ja koolitöötajad viisid läbi ekskursiooni ja jutustasid koolist. Külalised käisid väikeklasside tundides, et tutvuda meie metoodikaga.

Belgia kolleegid said võrrelda Eesti ja Belgia haridussüsteeme, erivajadustega õpilastele õppekorralduse võimalusi ning said teada, mis väljakutsed on vene koolides seoses üleminekuga eestikeelsele õppele.

Täname vastuvõtu korraldamise eest õppealajuhatajat Julia Strukova, õpetajaid Olga Muhhina, Jelena Baranova, Vassili Muhhin ja esindajaid Nikita Roslavlev 9A, Jaroslav Saveljevs 9A ja Nikolai Škalikov 9B.

Maardu Põhikool