Muuga Lasteaed on 5-aastane

Aeg lendab ning juba tähistamegi esimest väikest juubelit. See periood on olnud üksteise tundmaõppimise, arengu ja kokku kasvamise aeg. Vaadates tagasi käesolevale nädalale, võime olla uhked ja rõõmsad terve oma lasteaiapere üle. Meil on ilus maja, suur hooviala, hoolivad pered ja kollektiiv, kes teeb oma tööd südamega – kõik, mida on vaja ühe väikese inimese edukaks haridustee alustamiseks.

Lasteaia sünnipäeva tähistasime terve nädala ning kaunistused olid kujundatud meie rühmade nimedest lähtuvalt. Maja ilmestasid puuviljavanikud ning õpetajate näputöö tulemusena oli personalil võimalus kanda heegeldatud ehteid. Tähelepanelikud leidsid nii erinevaid vilju kui ka puuviljakorve.

Esmaspäeval sai sünnipäevanädal oma alguse muheda jutuhommikuga, kus loeti lastele ette Riika Jäntti raamatut “Väikese hiire päev”.

Teisipäeval pidutsesime koos perede ja pereansambliga Lolala. Meeleolukas üritus lasteaia saalis tõi naeratused näole nii suurtele kui väikestele pidulistele. Ka ansambli tagasiside oli väga positiivne – nad olid tänulikud ja rõõmsad, et said meie sünnipäevast osa. Peale kontserti liikusid kõik pered oma lapse rühma, kus üheskoos sai maitsta isevalmistatud sünnipäevatorti. Koogid olid kõik eriilmelised, vahva oli näha, kuidas lapsed tundsid oma kätetöö üle uhkust.

Kolmapäeval oli „Meie aasta 2023/24“ näituse avamine ning kõik rühmad said teistele tutvustada valminud kunstitöid. Igaüks oli sellele lähenenud veidi erinevalt – saime kuulda laulu, mängida plaksumängu, aga ka taimekasvatuses targemaks!

Neljapäeva hommikul esinesid Ploomipuu ja Pirnipuu lapsed pidulikul aktusel, kus külalisteks olid nii Maardu linnapea, linnavalitsuse esindus kui ka meie sõbrad teistest haridusasutustest. Kreegipuu lapsed olid selgeks õppinud pillimängu ning võtsid juba väravas külalisi meeleolukalt vastu. Pidupäeva puhul tervitas külalisi direktor Stella Lusmägi kõnega, kus tänas meie lasteaia imelist personali, kes on pühendunud oma tööle ja kelle õlul meie lasteaed püsib. Ilus muusika, südamlikud sõnavõtud ning vahvad kingitused jäävad seda toredat hommikut pikaks ajaks meenutama. Loodetavasti on ka külalistel meie peale mõeldes soojad tunded ja magusad mõtted sees – meiepoolse tänukingina oli kõigile purk õunamoosi, mis valmis meie personali koduaia viljadest ning mida keetsid õpetajad poolt lastega. Ilus muusika, südamlikud sõnavõtud ning vahvad kingitused jäävad seda toredat hommikut pikaks ajaks meenutama. Reede algas videohommikuga lasteaia saalis, kus lapsed said vaadata kokkuvõtet kõikidest lasteaia sünnipäevapidudest. Muidugi oli kõige vahvam leida pildilt või videolt just iseennast või sõpra. Lisaks rõõmustasime koos lastega meile toodud kingituste üle.

Selle nädala õnnestumise taga on palju inimesi, keda soovime tänada.

Aitäh meie armsad lapsed!

Aitäh meie armsad külalised!

Aitäh meie armsad lapsevanemad!

Aitäh meie armas personal!

Palju õnne sünnipäevaks meie Muuga Lasteaed!

Stella Lusmägi

Muuga Lasteaia direktor