Meie poksijate saavutused

Maardu klubi sportlased Nazar Protinjak ja Artur Roop

27.-29. juulini sai Daugavpilsi linn (Läti) spordifestivali toimumispaigaks. Stropu järve päikselisel rannal peeti rahvusvahelisi võistlusi, millest võtsid osa poksijad, tõstjad, võrkpallurid, korvpallurid ja jalgpallurid, oma spordimeisterlikkust näitasid ka karatekad, taekwondolased, iluvõimlejad ja sõudjad. Teiste spordivõistluste seas toimusid Daugavpilsi linnas ka rahvusvahelise poksiturniiri finaalheitlused, millest võtsid osa Maardu linna sportlased.

Maardu poksijatel Eesti klubist Olümp Maardu Kalev õnnestus saavutada auhinnalised kohad.

Meie võitjate nimed: Nazar Protinjak (I koht), Albert Sidorov (I koht), Daniil Kosterin (II koht) ja Nikita Abramov (II koht).

Õnnitleme meie sportlasi võitude puhul!

Jevgeni Golovatš

Spordinõunik