Maardu metsapark sai uue madalseiklusraja

Maardu metsapargis valmis uus madalseiklusrada, mis annab igas vanuses loodus- ja seiklussõpradele võimaluse ühendada sporti ja vaba aega väga põneval moel ja seda meie linna kõige rohelisemas paigas.

Madalseiklusraja rajamise idee kuulub Maardu linna elanikele, kes sellise algatuse välja pakkusid ja konkursi „Kodulinn kaunimaks 2023” raames selle poolt hääletasid.  

Maardu linnapea Vladrimir Arhipovi sõnul puudutab ideekonkurss “Kodulinn kaunimaks” mitte ainult linna kaunimaks muutmist, vaid linnaelanike soovide ja ideede kuulda võtmist ja neile mugavate, innovatiivsete ja tahetud lahenduste pakkumist.

“Meie jaoks on tähtis, et linnaelanikud tahaksid rõõmuga veeta Maardus oma vaba aega. Selle aasta võiduidee on mitmekülgne, sest pakub huvitavat ja arendavat vaba aja veetmise võimalust igale vanusele. Madalseiklusrada kaasab kõiki pereliikmeid ning lisaks põnevatele atraktsioonidele on see kindlasti ka aktiivne kehaline tegevus välitingimustes. Maardus saavad head ideed teoks, koos suudame me ellu viia väga olulisi, arendavaid ja linna kaunistavaid ideid. Täname kõiki osalejaid ja hääletajaid meie kodulinna kaunimaks ja huvitavaks muutmisel.“

Madalseiklusrada koosneb kolme raskusastmega atraktsioonidest ning trossisõidurajast. Madalseiklusraja elemente paigaldas SLACKLINE OÜ.

„Kodulinn kaunimaks 2023″ konkurss lõppes rahvahääletusega 22.11.2022 ning alates 04.07.2023 on madalseiklusrada täies mahus kasutatav.