Traditsiooniline tatarlaste rahvapidu “Sabantui”

1. juulil algusega kell 11:30 toimub Maardu linnastaadionil ning Rahvamajas (Karjääri 4) traditsiooniline tatarlaste rahvapidu “Sabantui”, kus külastajatele pakutakse rikkalikku meelelahutusprogrammi kella 20:00ni. Peo kavas on mitmekülgsed sportlikud võistlused: kotijooks, pottide lõhkumine, köievedu, sangpommi tõstmine, jooks ämbritega, naelutamine ja rahvusmaadlus; samuti harrastuskunstiga tegelevate tatari seltside esinemised. Ürituse raames tulevad kohale tatarlaste seltsid nii Eestist kui välismaalt – Tallinnast, Narvast, Ida-Virumaalt ja Lätist. Lisaks meelelahutusprogrammile ootab külalisi ees erinevad atraktsioonid ja müügipunktid, kust saab endale meelepärast kaasa osta. Tulge rahvapeole kogu perega ja saage osa tatari kultuurist!