Maardu Kunstide Kool ootab uusi õpilasi!

Kunstide Koolis õppimine – see on esteetilise maitse arendamine, isikliku silmaringi avardamine, uute teadmiste ja asendamatute kogemuste omandamine. Teisisõnu, see on sukeldumine imelisesse kunstimaailma, mis jääb saatma sind kogu elu vältel.

Maardu Kunstide Koolil on kaks osakonda: muusika- ja kunstiosakond. Kooli vastuvõtupäevad: 5. juunil kell 13:00 ja 6. juunil kell 18:00.

Mõlemal päeval, 5. ja 6. juunil, toimuvad koolis tutvumiskontserdid, kus saab kuulata erinevate muusikariistade kõla. Õpetajad demonstreerivad muusikainstrumente ja räägivad erinevatest õppimisvõimalustest koolis. Pärast kontserti on kõigil soovijatel võimalus pillimängu proovida.

Muusikaosakonna ettevalmistusklassi ootame lapsi vanuses 5-6 aastat, esimesse klassi saab laps astuda alates 7. eluaastast. Kunstiosakonna ettevalmistusklassi võtab kool vastu lapsi alates 9. eluaastast, esimesse klassi saab last registreerida alates tema 10. eluaastast. Nii ettevalmistus- kui ka esimesse klassi võetakse õpilane vastu avalduse alusel.

Lõppkontsert

18. mail toimus Maardu Vaba Aja Keskuses Maardu Kunstide Kooli lõppkontsert. Publikule näidati ekraanil kooli kunstiosakonna laste töid, mis on tehtud Olga Haaki juhendamisel. Laval esinesid kooli suured kollektiivid: kitarristide, saksofonistide ja klarneti ansambel; akordionistide ja bajanistide ansambel; kooli noorem lastekoor ja vanemate laste vokaalansambel; duetid ja solistid; löökpillide ansambel; orkester Sinfonietta; debüüdi tegi laste puhkpilliorkester.

Lõppkontserdil tutvustati kooli uut traditsiooni – austada õpilasi, kes õppeaasta jooksul esindasid kooli erinevatel konkurssidel, nimelt: vabariikliku konkursi „Parim noor instrumentalist 2023“ valikuvoorus ja konkursil endal; veebikonkursil „Akordionitähed 2023“; linna konkursil Maardu Visioon.

Kool tänab kõiki õpetajaid tulemusrikka õppeaasta eest, samuti õpilasi ja lapsevanemaid igapäevase töö ja pingutuse eest. Kohtumiseni uuel õppeaastal!

Jekaterina Semenova

Maardu Kunstide Kooli õppealajuhataja