Kutsume teid aktiivselt suve veetma! Maardu Noortekeskuse tööst suveperioodil

Kuidas ja millist tegevust oma lastele suvel leida? Selle küsimuse esitab endale iga hoolitsev lapsevanem. Loomulikult on palju võimalusi, sealhulgas meie linnas. Üks neist on toetuda noortekeskuse spetsialistide kogemustele, usaldades oma lapsed nende tähelepanu ja hoole alla.

Meil on hea meel teatada oma püsikülastajatele, uutele lastele ja nende vanematele, et Maardu Noortekeskus (Noorte 6) töötab suveperioodil juunis ja augustis tavapärase graafiku alusel: E-R kell 14:00-20:00. Juulis on noortekeskus iga-aastase kollektiivpuhkuse tõttu suletud, kuid ülejäänud kaks suvekuud tõotavad olla ülimalt huvitavad.

Nagu ikka, on meie ürituste programm väga mitmekesine: siin saab joonistada ja voolida, mängida laua- ja liikumismänge, suhelda sõpradega ja tutvuda uute lastega.

Iga kuu alguses korraldame kõikide külastajate lemmikut piljarditurniiri, mille auhinnaks on rändkarikas. Kuu viimasel tööpäeval teeme alati teeõhtut – lapsed kostitavad end meelepäraste maiustustega, sest igaüks saab kaasa tuua just seda, mis talle endale meeldib.

Kuu jooksul toimuvad meil erinevad paberist, savist ja muudest materjalidest meisterdamise töötoad. Lapsed osalevad kabe, lauajalgpalli ja pingpongi turniiridel. Meie juures armastatakse mängida ka lauamänge – populaarsemad on „Monopol“, „Uno“, „Improvisatsioon“, „Jenga“ ja mitmed teised.

Suvi tõotab tulla soe, seega võtame kindlasti aega ka liikumismängudeks õues. Traditsiooni hoidmiseks ja tuju tõstmiseks lähme mängima paintballi ja korraldame oma metsapargi territooriumil grillipeo. Kahtlemata saab suvepuhkus koos noortekeskusega olema tegevusrohke ja huvitav.

Maardu Noortekeskuse iganädalase tegevusprogrammiga saate tutvuda külastades meie Facebooki (Maardu Noortekeskus) ja Instagrammi (maardu_noortekeskus_).

Pakume teie lastele hea meelega tegevust juulis ja augustis! Imelist ja unustamatut suve!

Natalja Golovatš

Maardu Noortekeskuse juhataja