Veebruari täht 2023

11. ja 12. veebruaril toimus Kallavere Keskkooli pidulikult kaunistatud spordisaalis rahvusvaheline iluvõimlemisturniir „Veebruari täht”, millest võttis osa 255 iluvõimlejat Lätist, Soomest, Rootsist, Šveitsist, Ukrainast ja Eestist.

Iluvõimlemist võib nimetada üheks kaunimaks spordialaks ning iluvõimlemisklubi Tip-Top Klubi korraldatud turniirid kingivad publikule alati imelisi emotsioone ja tõeliselt esteetilise naudingu.

Veebruaris toimunud turniir polnud erand – iluvõimlejate säravad etteasted muutsid selle spordiürituse tõeliseks ilu ja graatsia peoks. Laitmatu kehahoiak, virtuoosne akrobaatiline liikumine ja kaunid trikood kutsusid publiku silmis esile vaimustuse. Tasuks iluvõimlejate töökuse ja osavuse eest on medalid, kingitused ja aplaus.

Maardu sportlastest näitasid parimaid tulemusi:

2016 B
1. koht: Khodas, Olivia

2016 С
1. koht: Pogoroljuk, Maria

2014 С
2. koht: Korljukova, Adelina
3. koht: Nelk, Angelina
4. koht: Suprun, Viktorya

2011 A
2. koht: Jabloneva, Jekaterina

2011 С
2. koht: Nikolajeva, Anastasia (harjutuses palliga)

2009 С
1. koht: Nikolajeva, Margarita (harjutuses palliga)

2008 B
3. koht: Molodtsova, Jekaterina

Õnnitleme iluvõimlejaid väljateenitud auhindade puhul ja ootame uusi unustamatuid etteasteid!

Täname iluvõimlemisklubi Tip-Top Klubi, mida esindab selle vanemtreener Jelena Agafontseva, suurepäraselt korraldatud turniiri „Veebruari täht 2023“ eest!

Loomulikult väärivad tänusõnu abi eest turniiri ettevalmistamisel nii initsiatiivikad ja vastutulelikud iluvõimlejate vanemad kui ka kõik, kes selle kauni pidupäeva korraldamisel kaasa lõid!