Maardu Kultuuri- ja Infokeskus pälvis auhinna

Auhinna üleandmine põlvkondade peo koordinaatorile Maardus. Fotol: Harri Illak (vasakul), Jekaterina Semenova (keskel), Margus Allikmaa (paremal)

2023. aasta veebruaris tunnustas Eesti Kultuurkapitali Harju ekspertgrupp Maardu Kultuuri- ja Infokeskust põlvkondade peo „Taas koos“ eduka korraldamise eest Maardu linnas. Auhinnatseremoonia toimus Eesti Draamateatris.

28. mail 2022 toimus Maardu linnas mastaapne ja vaatemänguline põlvkondade pidu „Taas koos”, millest võttis osa mitusada inimest 15 Harjumaa omavalitsusest. Selle ürituse jaoks traditsioonilisel rongkäigul, mis lõppes staadionil rahvatantsude ja lauludega, osales umbes 60 tantsu- ja laulurühma. Põlvkondade pidu toimus Maardu linnas esimest korda.

Alates 1996. aastast on Harjumaa ekspertgrupp igal aastal autasustanud kultuuri- ja sporditegelasi ning maakonnas tegutsevaid seltse ja organisatsioone kultuuri- ja spordielu arendamise eest. Tänavu pääses laureaatide nimekirja Maardu Kultuuri- ja Infokeskus. Auhinnatseremoonia toimus Eesti Draamateatris. Auhinna andsid üle Harjumaa ekspertgrupi esimees Harri Illak ja Eesti Kultuurkapitali juht Margus Allikmaa. Maardu Kultuuri- ja Infokeskuse auhind anti üle Maardu linna põlvkondade peo koordinaatorile Jekaterina Semenovale.