Beebide ja nende vanemate vastuvõtt toimus jõulueelses atmosfääris

Pilt: Sergei Kerra

Võrratu sündmus – lapse ilmaletulek – on tähtis nii peredele kui meie linnale tervikuna. Lapsed on meie tulevik, põhjus, miks silmad särama löövad. 22. detsembril toimus Maardu Vaba Aja Keskuses traditsiooniline vastsündinute ja nende vanemate pidulik vastuvõtt.

«Maardu linn väärtustab igat perekonda ja igat last. Püüame teha kõik endast oleneva, et noortel peredel ja nende väikelastel oleks meie ühises kodus hea elada ning et neil oleks tagatud kõik tingimused arenguks ja eneseteostuseks,» sõnas Maardu linnapea Vladimir Arhipov peresid tervitades.

Üritusel osalesid vanematega koos Elmira Mederbekova, Arianna-Miona Ldinin, Dajana Vassiljeva, Stefan Bekish, Emilija Smagina, Elisey Gontšarov, Olivia Aleksandrov, Katerina Kanavtšenko, Nikos Pappous ja Roman Baurov.

Käesoleva aasta 1. jaanuarist kuni 15. detsembrini sündis Maardus kokku 96 beebit: 49 poissi ja 47 tüdrukut. Kõige populaarsemateks nimedeks kujunesid sel aastal poiste puhul: Adrian, Stefan ja Mark. Tüdrukute puhul: Nicole, Sofia, Eva.

Claudia Robin Andros

Meediaspetsialist