„Balti Sügis“ kaunistas Maardu linna

Iluvõimleja Jekaterina Molodtsova

Foto autor: Dmitri Delmar

Novembris traditsiooniliselt Maardu linnas toimuv rahvusvaheline iluvõimlemisturniir „Balti Sügis“ tähistas oma 11. juubelit suurejooneliste iluvõimlejate etteastetega. Oma spordimeisterlikkust demonstreeris vaibal 310 osalejat kuuest riigist: Eestist, Soomest, Rootsist, Lätist, Leedust ja Ukrainast.

Turniiri „Balti Sügis 2022“ korraldas iluvõimlemise klubi Tip-Top peatreeneri Jelena Agafontseva eestvedamisel. 12. – 13. novembrini võistlesid Kallavere Keskkooli spordihoones iluvõimlejad vanusekategooriates 5-18 eluaastat.

Maardu linna kaks kõige pisemat võimlejat – Maria Pogoroljuk ja Olivia Hodas (mõlemad 2016. aastal sündinud tüdrukud) – esinesid vaibal enesekindlalt, näidates tõelise iluvõimleja omadusi.

Meie linna vanim võimleja – Jekaterina Molodtsova (sünd 2008) saavutas harjutuses palliga 4. koha.

Kolme meie sportlase etteasted pälvisid auhinnalise koha ja publiku aplausi:

Adelina Korljukova (sünd 2014) – 2. koht;

Anastassia Nikolajeva (sünd 2011) – 2. koht;

Margarita Nikolajeva (sünd 2009) – 2. koht.

Maardu linn õnnitleb tüdrukuid-iluvõimlejaid uuel spordihooajal saavutatud võitude puhul ning soovib noortele sportlastele ja nende treeneritele edaspidist edu. Eriline tänu suurepäraselt organiseeritud ürituse ja Maardu linnale kingitud pidupäeva eest iluvõimlemisklubi Tip-Top juhatajale ja peatreenerile Jelena Agafontsevale!

Õnnitleme võitjaid ja kõiki turniiril osalejaid ning täname kauni vaatemängu eest, mis jättis publiku südamesse kustumatu mulje!

Sergei Petrov

Maardu linna sporditegevuse peakorraldaja

Foto autor: Dmitri Delmar