Laste iludusvõistlus “Pärlike 2022”

24. septembril toimus Maardu Vaba Aja Keskuses Maardu linnavalitsuse toel laste ilu- ja talendivõistlus „Pärlike 2022“.

Konkursil osalesid nii Maardus kui Tallinnas elavad kuue- kuni kümneaastased lapsed. Ürituse korraldajate Viktoria Timohhina ja Ilona Andrejeva sõnul annavad sellised võistlused lastele võimaluse õppida end avalikkusele esitlema ja mitte kartma lava, samuti demonstreerida oma andeid ja avastada endas uusi horisonte. Võistluse käigus oli osalejatel koguni seitse esinemist laval, millest igaühes näitasid lapsed end erinevas rollis.

Võistluspäeva kokkuvõtteks oli kauaoodatud võitjate autasustamine.

Iludusvõistluse peatiitli – Miss Pärlike 2022 – sai Anastassia Klementjeva. Esimese printsessi tiitel läks Ustina Boženkole. Konkursi „Pärlike 2022“ teiseks printsessiks sai kauni nimega võistleja Ailin Azizov. Õnnitleme võitjaid ja soovime kõigile konkursil osalenutele jätkuvat oma annete arendamist!

Võistluspäev oli täis säravaid ja hoogsaid showprogramme. Laval rõõmustasid külalisi kutsutud loomingulised kollektiivid ja artistid, kellest enamus olid laste ja noorte vanusekategooriate esindajad.

Tasub meenutada, et Maardu linnas sündis iludusvõistluste läbiviimise traditsioon juba aastaid tagasi. Traditsiooni ideeline inspireerija on Maardu linna aukodanik Antonina Jarošenko, kes juhib siiani „Natali“ moeteatrit. Konkursi Pärlike praegused korraldajad Viktoria Timohhina ja Ilona Andrejeva on Antonina Romanovna õpilased, nii et kunst linnas elab ja antakse sõna otseses mõttes edasi põlvest põlve.