Ülelinnaline spordipäev Maardus

20. oktoobril toimus Maardu linnas ülelinnaline koolispordipäev, mille kavas olid lõbusad stardid algklassidele, pendelteatejooksud ja teatejooks ümber staadioni 5.-12. klasside õpilastele.

Algklasside lapsed võistlesid kiiruses, osavuses ja täpsuses. Nad said positiivse energia laengu, võistluskogemuse ja meeskonnavõistluse tunde. Igaüks sai auhinnaks magusa auhinna. Vanemate klasside lapsed võistlesid kahel alal kullale, hõbedale ja pronksmedalile.

Linnavõistluste korraldajad tänavad Maardu Põhikooli kehalise kasvatuse õpetajaid: Aleksei Davõdovit ja Aleksander Udalovit; Maardu Gümnaasiumi kehalise kasvatuse õpetajaid: Larissa Markovat, Tatjana Khokkoneni, Andrei Aleksejevit ja Nora Alfetahet. Toetuse ja abi eest ürituse läbiviimisel avaldavad korraldajad tänu noortetöö organisaatoritele ja abilistele: Anni Piksonile, Jevgenija Dušakovale, Svetlana Štabnajale, Jekaterina Nagovitsõnale, Vaabo Säästlale, David Vassiljevile ja Aleksander Šakleinile.