Maardu Kunstide Kool kutsub külastama näitust “Me armastame loomi”

Nagu teate, on laste joonistuste üks lemmikteemasid loomad. Oktoobris koostasid kooli kunstiosakonna lapsed näituse mets- ja koduloomade joonistustest. Kokku on näitusel 30 tööd. Väljapanekutel võib näha nii tuttavaid loomi kui ka haruldasi, kes elavad teistes maades teistel kontinentidel. Huvitaval kombel on igal joonistusel looduses prototüüp.

Kõik näitusel esitletavad tööd on valminud erinevates joonistustehnikates ehk erinevaid meetodeid ja pilditehnikaid, oskusi ja võimeid kasutades, seega on iga joonistus omamoodi huvitav ja ilmekas. Lapsed panid oma töödesse osa endast, nii et näitus kujunes elavaks, säravaks ja südamlikuks.

Oleme uhked oma õpilaste üle ja kutsume soovijaid külastama näitust Maardu Kunstidekoolis kuni 1. detsembrini. Töödega saab tutvuda kooli töötundidel esimese korruse fuajees. „Me armastame loomi” – nii lapsed tavaliselt ütlevad ja nende tööd on parim kinnitus selle kohta!