Maardu kasvab – Vaba Aja Keskuses tervitati uusi ilmakodanike

Maardu linnal on üks eriti südamlik traditsioon – tervitada meie kõige nooremaid linnaelanikke pidulikul vastsündinute vastuvõtul Maardu Vaba Aja Keskuses. Üritusel osales 13 perekonda. Peresid tuli õnnitlema Maardu linnapea Aurika Sin-Kerra. Lisaks õnnesoovidele edastati kõige väiksematele maardulastele ka diplom, villane tekk ja hõbelusikas ning emadele kingiti lilli.

„Iga uus ilmakodanik toob endaga kaasa rohkelt rõõmu, lootust ning annab tunnistust, kui suur ja piirideta on vanemate armastus. Lapsed on meie kogukonna tuleviku säravad tähed, täites elu uute unistuste ja võimalustega,” sõnas Maardu linnapea Aurika Sin-Kerra.

„Armsad lapsevanemad, teid ootab ees vastutusrikas ja äärmiselt kaunis seiklus – soovime teile palju õnne ning kindlustunnet tuleviku ees. Maardu linn paneb alati õla alla ning hoolitseb selle eest, et teie pisike ime kasvaks armastavas, toetavas ja võimalusterohkes keskkonnas,” õnnitles linnapea külalisi.

Ajavahemikul 01.01.-01.09.2024 sündis Maardus 53 last: 33 tüdrukut ja 20 poissi. Erilisel sündmusel osalesid koos vanematega: Kirill Muhhatšov, Miron Vassiljev, Nikita Petrenko, Dominik Kvatšenko, Gerhard Talpas-Taltsepp, Mykhailo Klimov, Matvei Glubokov, Agata Ponomarjova, Viktorija Odinokova, Margarita Paškova, Michelle Khudyk, Lika Varik, Ulyana Ivanova.