Sotsiaalvõrgustike kaleidoskoop

04.06.2024
Täna tähistab Eesti meie sinimustvalge lipu 140 aastapäeva. 1884. aasta 4. juunil õnnistati ja pühitseti Eesti Üliõpilaste Seltsi lipp Otepää kirikus, ja sellest saadik on see olnud meie ühtsuse, vabaduse ja lootuse kandja. Lipu päev meenutab meile, kui oluline on hoida elus oma juuri ja traditsioone. Võtkem hetk, et tunda uhkust meie ilusa Eesti üle ja mõelda neile, kes on meie riigi heaks võidelnud. Heiskame täna lipud mitte ainult masti, vaid ka oma südamesse! Head Eesti lipu päeva!


05.06.2024
Muugal Viljapuu puiesteel on täies hoos madalseiklusraja ehitus! Uus laste atraktsioon hakkab asuma mänguväljaku kõrval, pakkudes noortele seiklejatele palju rõõmu ja tegevust. Suur tänu kõigile muugakatele, kes andsid seiklusraja rajamise ideele oma hääle “Kodulinn kaunimaks” konkursi raames. Teie toetus on olnud hindamatu!


14.06.2024
Täna alustab oma tööd Maardu õpilasmalev, milles osaleb sel aastal ca 300 õpilast. Ees ootavad meie malevlasi tööd linna heakorrastamiseks, põnevad üritused ja uued vahvad tutvumised. Paljude aastate jooksul toetab Maardu Linnavalitsus  noorte töötamist õpilasmalevas ning katab meie noorte tööjõukulusid. Arvestades keerulist majanduslikku olukorda, on teenimisvõimalus väga oluline noortele. Tuult tibadesse ja jõudu tööle, Maardu õpilasmalev 2024! Soovime teile vapustavat suve! #noortelinn #võimalustelinn