Sotsiaalvõrgustike kaleidoskoop

01.05.2024

Täna avati Maardus pärast talvevaheaega esimesed purskkaevud. Kõik seitse Maardu linna purskkaevu hakkavad varsti tööle ning rõõmustavad maardulasi ja linnakülalisi sügiseni. #kevadmaardus

04.05.2024

Tegime koos ära! Täna toimusid Maardus traditsioonilised kevadised koristustalgud üle-eestilise “Teeme ära!” kampaania raames. Maardu elanikud ühendasid jõud, et panustada Kallavere linnaosa ja Muuga aedlinna heakorra hüvanguks, koristades tänavatelt talve jooksul kogunenud prügi, murdunuid oksi ja muid esemeid. Aktiivsete, tublide ja südamlike kodanike käed jõudsid ka hoovide, elumaju ümbritsevate territooriumite, Altmetsa tee tiikide ümbruse ning Kopranõmme tee korrastamiseni. Tähelepanu pöörati ka kõige väiksemale prahile, mis meie ümber salakavalalt laotub. Muugal toimusid talgud koostöös Muuga Seltsi ja Eesti Looduskaitse Seltsi Maardu osakonna aktivistidega. Kõik osalejad olid varustatud kinnaste ja prügikottidega. Täname siiralt kõiki ettevõtlikke maardulasi, kes pühendasid oma aega ja jõudu, et aidata oma kodukandi puhtusele ja hubasusele kaasa!  #TeemeÄra #rohelineMaardu #talgud

06.05.2024

Täna toimus Maardu Vaba Aja Keskuses avalik arutelu geoloogiliste uuringute teemal. Kohal olid ka Marina Minerals OÜ esindajad, kellele kogukond esitas teravaid küsimusi.

Maardu Linnavalitsus mõistab ja jagab kogukonna muret Maardu territooriumil geoloogiliste uuringute ning võimalike karjääride rajamisega seoses. Oleme teadlikud Maardu elanike väljendatud vastuseisust geoloogiliste uuringutele ja mõistame nende muret seoses võimaliku keskkonnakahjuga tulevikus.

Linnavalitsus seisab kindlalt selle eest, et kõik otsused ja tegevused, mis puudutavad linna keskkonda ja elanike huve, lähtuksid põhjalikust analüüsist ning avalikkuse kaasamisest.

Meie prioriteet on säilitada Maardu linna looduskeskkond ja tagada elanike heaolu ning meie seisukohad selles küsimuses on selged ja kindlad. Jätkame dialoogi kogukonnaga ning võtame arvesse kõiki seisukohti ja ettepanekuid, et tagada Maardu jätkusuutlik tulevik.

Täname kõiki, kes osales täna arutelul! Teie arvamus on meile oluline!

11.05.2024

Maardu Kevadlaat on täies hoos Kellamäe pargis! Tulge ja veetke päev perega, sõpradega või lihtsalt nautige värvikirevat kultuuriprogrammi. Ärge unustage maitsta šašlõki, grillitud juurvilju või jäätist – meil on laadal kõike alates Eesti kuni Tai toitudeni! Laat on avatud kuni õhtuni, nii et võtke aeg maha ja tulge kogema tõelist kevadfestivali meeleolu! #MaarduKevadlaat2024 #Maardusnäeme

24.05.2024

Maardu lasteaedades algas lõpupidude hooaeg. Lasteaed Rukkilille pere saatis täna oma armsaid lapsi kooliteele. Me täname siiralt lasteaia õpetajaid ja töötajaid tubli töö eest laste kooliks ettevalmistamisel. Te näitasite eeskuju, lohutasite meie lapsi nukral hetkel ning olite neile esimesteks õpetajateks. Soovime kõigile kooliuusikutele edu, avastamisrõõmu ja uudishimu täis kooliteed. Olge julged, sõbralikud ja hoidke alati meeles, et unistused täituvad, kui nendesse uskuda!

25.05.2024

Hea tuju + maardulased + sport = Maardu kevadjooks 2024! Täna kohtab Maardu metsapargis rohkelt suuri ja väikeseid tervisespordi harrastajaid, kes tulid pere ja sõprade seltsis aktiivselt ning meeleolukalt laupäeva veetma. Linna kõige pisemad jooksjad on oma stardid juba edukalt läbinud ning medalidki kaela saanud, laste energia ja rõõmutunne on tõeliselt nakkav ja annab innukust juurde ka täiskasvanud jooksjatele! Olete nii tublid, meie väikesed sportlased! #Maardujookseb #MaarduKevadjooks