Tule talgutele!

4. mail 2024 saab iga maardulane üle-eestilise kampaania „Teeme ära!” raames anda oma panuse, et meie Maardu oleks veelgi puhtam ja hubasem.

Talgute käigus koristatakse tänavatelt talve jooksul kogunenud prügi, murdunud oksad ja muud esemed, samuti tehakse korda hoovid ja elumaju ümbritsevad territooriumid. Pöörame tähelepanu ka väikesele ja nähtamatule prügile, mis tegelikult igale poole meie ümber salakavalalt laotub (nt suitsukonid, pudelikorgid, aga ka pakendid ja ühekordsed nõud).

Kallaveres kogunevad osalejad 4. mail kell 11.00 Maardu Rahvamaja juurde (Karjääri 4) ning Muugal samal ajal Muuga Jäätmejaama juurde (Kaldase tee 6).

Muugal toimuvad talgud koostöös tublide Muuga Seltsi ja Eesti Looduskaitse Seltsi Maardu osakonna aktivistidega. Talgute raames saab Muugal tavapäraste koristustööde kõrval korrastada Altmetsa tee tiikide ümbrust ja vahelist ala ning uuendada otseteed Kopranõmmele.

Korraldajad varustavad osalejaid kinnaste ja prügikottidega. Kogutud prügi äraveo korraldab Maardu Linnavalitsus.

Tule 4. mail kohale – hoiame koos oma kodukoha puhtana!