Sotsiaalvõrgustike kaleidoskoop

9.04.2024

Täna avas Maardu Vaba Aja Keskuses oma muinasjutulised uksed harrastusteatrite festival „Minu teater – minu kapriis“, mis toob vaatajateni põnevaid lavastusi Maardu linna noorte artistide esitluses. Teatrifestival jätkub 10. ja 11. aprillil, kavaga saab tutvuda lingil https://shorturl.at/rT348. Sissepääs on kõigile tasuta. Tulge kindlasti nautima teatrimaailma!

15.04.2024

Terviseamet viib läbi küsitlust seoses tubakatoodete tarvitamisega avalikus ruumis, sh e-sigareti suitsetamise ehk veipimise kohta. Küsitlus eesmärk on kaardistada, millistes avaliku ruumi piirkondades häirib kodanikke suitsetamine ja veipimine kõige enam ning kus oleks tarvis tugevdada järelevalvet. Samuti aitab küsitlus juhtida inimeste tähelepanu veipimise ja suitsetamise kahjulikkusele. Uudsete tubakatoodete ja e-sigarettide tarvitamine on Eesti elanike (ka noorte ja laste) seas tõusuteel ning neid tajutakse ekslikult tavasigareti ohutuma alternatiivina. Veipimisel eraldub ohtlikke aineid ning aerosool, mida e-sigaret sisaldab, on väga kahjulik nii tarbijale kui ka kõrvalseisjale. E-sigareti suitsetamisele kehtivad samad piirangud, mis tavasigareti puhul ehk selle tarvitamine on keelatud söögikohtades, kauplustes, teenindusasutustes, laoruumides, koolides, lasteasutustes ja nende territooriumil, korterelamu koridoris ja terpikojas jm üldkasutatavates ruumides. Täita küsitlust ja avaldada arvamust saab kuni augustikuu lõpuni siin: https://shorturl.at/nvPU9 Oleme teadlikud ja terved!

18.04.2024

Täna toimus Maardu Vaba Aja Keskuses lauluvõistlus Maardu Laululaps 2024. Lavale astusid väikesed artistid vanuses 4-6 eluaastat, kelle seast selgitas žürii välja parimad lauljad. Edasipääsenud laululinnud esindavad Maardu linna konkursil Harjumaa Laululaps 2024, mis toimub 3. ja 4. mail Laagri Kultuurikeskuses. Täname kõiki andekaid osalejaid meeleolukate ja meeldejäävate esinemiste eest!