Noorte Garantii tugisüsteemi võimalused on kättesaadavad ka Maardu noortele

Noorte Garantii on tugisüsteem, mis pakub noortele vajalikku tuge nende haridus- ja karjäärialaste eesmärkide saavutamisel ning üleminekul haridussüsteemist tööturule või edasiõppimisele. Programmi tegevused toetavad noorte inimeste arengut ja eneseteostust ning aitavad neil leida oma tee hariduses ja töös.

Noortele osutatakse mitmekülgseid teenuseid ja pakutakse erinevaid võimalusi sh koolitust, tööpraktikavõimalusi, mentorluse programmi ning juurdepääsu haridus- ja tööturuintegratsiooni toetavatele programmidele ja projektidele.

Tugisüsteemi eesmärk on vähendada noorte töötust ja sotsiaalset tõrjutust ning tagada, et kõik noored saaksid võrdsed võimalused oma potentsiaali realiseerimiseks. 

Maardus on Noorte Garantii tugisisteemi kontaktisik Aleksandra Kalistratova. Temaga saab kontakti e-posti teel aleksandra.kalistratova@maardu.ee või telefonil 53454274.

“Tere tulemast Maardu Noorte Garantii tugisüsteemi!

Kas otsid tuge, juhiseid või lihtsalt kedagi, kellega jagada oma muresid seoses töö, hariduse või karjääriga? Ära kõhkle – me oleme siin, et Sind aidata!

Olen Aleksandra, üks meie toetavast meeskonnast, kes on siin selleks, et kuulata ja toetada just Sind. Olgu Su eesmärgiks töö leidmine, kooli lõpetamine või uute oskuste omandamine, oleme valmis sind juhendama ja suunama samm-sammult, et saavutada edu.

Meie missiooniks on pakkuda tuge, mida vajad, et saavutada oma unistused. Pole vahet, mis Su taust on või millises olukorras Sa hetkel oled – me usume Sinu võimetesse ja oleme valmis Sind aitama.

Ära tunne end üksi ega ebakindlalt. Võta julgelt meiega ühendust, sest meie uksed ja südamed on alati avatud Sinu jaoks. Oleme siin, et toetada, juhendada ja julgustada igal sammul.

Ära kõhkle – tule ja küsi abi! Sinu edu on meie jaoks oluline ning me oleme siin, et aidata Sind igal võimalikul moel. Ootan Sind juba täna meiega ühendust võtmast!”