Sotsiaalvõrgustike kaleidoskoop

12.02.2024

Soojade südametega maardulased kogunesid eile Kellamäe parki, et osaleda üle-eestilises flashmobis Eesti Suurim Süda, mis pühendub ühtehoidvuse, hoolivuse ja südamlikkuse rõhutamisele. Nii pisemad kui vanemad linnakodanikud koos pereliikmete ja sõpradega moodustasid inimestest südamekuju, et jäädvustada see pildile ning näidata kogu Eestile, et suurim süda asub just Maardus – meie inimeste keskel! Täna avaldatakse kõik südamepildid üle Eesti ning antakse välja Eesti Suurima Südame tiitel. Südameaktsiooni eesmärk on tulla peast südamesse ning see meil eile kindlasti ka õnnestus! Täname ürituse korraldajaid ja kõiki kohaletulnuid, olete südamega kohal!

13.02.2024

“Täna liugu laseme – hõissa, meil on vastlad! Seljas kasuk lumine, jalas valged pastlad”. Maardu rahvas tähitab täna Kellamäe pargis rõõmsalt ja meeleolukalt vastlapäeva. Pidu pakub külalistele mitmekesist meelelahutust ja traditsioonilisi vastlapäeva tegevusi. Siin mängitakse vastlamänge, lastakse liugu, aga ka sõidutatakse lapsi ponidega. Peo külalistele esinevad rahvatantsuansambel Õmmikad ja rahvamuusikaansambel Jõuk. Kiirustage kohale, tegevusi jätkub kl 19-ni!

17.02.2024

Maardu Ahven tõi Maardu järvele 114 kalastuse harrastajat – toredas seltskonnas on mõnus oma hobiga tegeleda ning korraldajate keedetud kalasupp maitses ka imehästi. Parimad said vahvaid auhindu.