Maardus anti üle auhinnad kõige aktiivsematele linnanoortele

Jaanuaris toimus Maardu Vaba Aja Keskuses pidulik Noortegala, millel autasustati meie linna kõige aktiivsemaid, loovamaid, andekamaid ja säravamaid noori, kes olid 2023. aasta jooksul eriti aktiivsed ja andsid suure panuse Maardu linna noorsootöö, spordi ning kultuuri- ja vabatahtliku tegevuse arengusse.

Ürituse avas Maardu linnapea Vladimir Arhipov. Ta tänas Maardu noori aktiivsuse, linnale osutatud vabatahtliku abi ja soovi eest näidata oma parimaid omadusi.

Külalistele esinesid Noortegalal tantsurühm JJ-Street (Anneli Kõrveli juhatusel) ning ürituse kaks laureaati Zlata Zotovitš ja Maria Kastujeva, kes esitasid laule prantsuse keeles. Kõige tähtsamas nominatsioonis „Aasta vabatahtlik” võitnud Aleksandr Šaklein lõpetas ürituse oma vokaalse etteastega.

Noortegala on traditsiooniline üritus, mis toob kokku linna kõige ettevõtlikumad noored, et ühiselt tähistada tulemusi, mis on saavutatud aastapikkuse tööga, ning ühtlasi annab see võimaluse säilitada motivatsiooni ja energiat edaspidisteks saavutusteks. Kokku jagati tänavu auhindu 16 nominatsioonis.

Aitäh teile, kallid noored, teie silmapaistva panuse ja ettevõtlikkuse eest. Te olete Maardu linna uhkus ja tulevik!

2023. aasta nominatsioonid ja laureaadid: