Sündmuste kaleidoskoop Maardu Põhikoolis

Üks meeldejäävamaid sündmusi oli väljasõit Rakvere linna

Detsembri saabudes mõtlevad paljud inimesed möödunud aasta kordaminekutele ja meenutavad oma elus juhtunud rõõmsaid sündmusi. Koolielus tuleb samuti ette silmapaistvaid hetki, mida saab rõõmuga meenutada.

Ühed õpilased meenutavad rõõmsalt põnevat reisi Tartusse, teistel õpilastel on meeles kaasahaaravad mängud nii kodukooli seinte vahel kui ka väljaspool seda, mõne jaoks on kõige eredamalt meelde jäänud hoopis spordisündmused. Ka tavaline koristuspäev üheskoos klassikaaslastega kujuneb põnevaks seikluseks, mida hiljem rõõmsalt meenutada.

Keelekümblusklassi õpilastele jäi eriti meelde eestikeelse teatrietenduse külastamine. Nad jälgisid entusiastlikult laval toimuvat ja olid meeldivalt üllatunud, et said näitlejate dialoogidest aru.

Ekskursiooniprogrammi raames Rakvere ja Tallinna linna külastanud õpilased räägivad oma reisist soojalt ja naeratades. Hästi toimiv õppeprotsess, temaatiliste ürituste suurepärane planeerimine – nii tulebki välja, et õppimine on rõõm.

Maardu Põhikoolis propageeritakse ökoloogilist mõtteviisi. Lapsed, kes kuuluvad projekti „Roheline Kool“ aktiivsesse rühma, võtavad rõõmuga vastu õpetajate nõuandeid, pakuvad ise välja ja viivad ka ellu palju ideid, mis suudavad ümbritsevat maailma paremaks ja puhtamaks muuta. Tänu nendele ideedele loovad õpilased kõige ootamatumatest materjalidest kooli jaoks kaunistusi ning „Rohelise Kooli“ projekt ise on võtnud koha sisse selle aasta huvitavate ja meeldejäävate sündmuste reas.

Anastasiia Beliaeva

Maardu Põhikooli huvijuht