Pidu neile, keda armastame!

Õnnitlused kollektiivilt Bella

Las sügis kõnnib õues,

ja elu keerab taas uue lehekülje.

Kui hea, et on kalendris

eakate inimeste päev.

/Luuletus piduliku ürituse stsenaariumist/

Oktoobri alguses toimus Maardu Vaba Aja Keskuses eakate päevale pühendatud kontsert, millega tähistati vanema põlvkonna kogemust, nende tarkust ja hingesoojust. Üritusel olid kohal kümned tänulikud pealtvaatajad – auväärse vanuse esindajad, meie vanemad, vanaemad ja vanaisad, kelle vastu tunneme piiritut lugupidamist ja soovi neile rõõmu valmistada.

Meeldejääva kultuuriprogrammi ettevalmistamiseks, mis hõlmas temaatilisi luuletusi, laulu- ja tantsunumbreid, olid osalema kutsutud koor Raduga, laulustuudio Aeg Laulda, tantsurühmad Elurõõm ja Bella, laste laulustuudio Tutti Studio ning Maardu Põhikooli õpilased.

Maardu linna traditsiooniline üritus on juba aastaid kokku toonud meie linna vanemaid esindajaid ja annab kahtlemata suurepärase võimaluse end meeldivas eakaaslaste seltskonnas positiivse energiaga laadida.

4. oktoobril toimunud pidulik kontsert möödus rõõmsas ja hingelises pidupäeva õhkkonnas. Ürituse valmistas ette Maardu Kultuuri- ja Infokeskuse töötaja Lilia Ruban ning sellest sai ühtlasi ka tema karjääri viimane üritus – oktoobris läks Lilia Ruban väljateenitud puhkusele, andes edasi oma 40 aastapikkust kultuurivaldkonna kogemust, 25 aastat sellest tööst sai panustatud Maardu Rahvamajja.

Maardu linna juhtkond, keda esindas linnapea Vladimir Arhipov ning Maardu Kultuuri- ja Infokeskuse juhataja Igor Jermakov, tänasid pidulikult Lilia Rubanit aastatepikkuse viljaka koostöö, unustamatute ürituste ja oma töösse tundliku suhtumise eest.

Õnnitlustega ühinesid Lilia Rubani kolleegid ja Maardu Rahvamaja kollektiivid, kes esitasid oma loomingulised kingitused ja siirad õnnesoovid.

Kallis Lilia, kogu südamest soovime Teile suurepärast tervist, ammendamatut huvi elu vastu, meeldivaid kohtumisi, huvitavaid tegevusi, armastust ja lähedaste hoolt!