Suve avame peoga!

Supermani meistriklass

Milline peaks olema suve esimene päev? Päikeseline ja muidugi tõeliselt lõbus, sest see on pühendatud lastele! Terve päeva vältel võis Kellamäe pargist kuulda õnnelikku naeru ja rõõmsaid lastehääli – Maardus tähistati lastekaitsepäeva!

Maardu Vaba Aja Keskuse töötajad, noorsootöötajad ja linnavalitsuse spetsialistid korraldasid seda tähtsat traditsiooni kõigile Maardu poistele ja tüdrukutele. Pidu oli täis seiklusi, laste tõelist rõõmu ja pidurdamatut melu.

Meelelahutust jätkus Kellamäe pargis terveks päevaks. Peoprogramm oli täis mitte ainult soolo- ja tantsunumbreid, vaid ka meelelahutust ja mänge igale maitsele: laste lasketiir, suure palliga balansseerimine, näomaalingud ning ka õhupallid ja maiustused. Suure huviga tutvusid lapsed politsei, tuletõrjujate ja Kaitseliidu varustusega. Terve päeva jooksul lõbustasid väiksemaid lapsi multikategelasteks riietatud artistid ning batuut meelitas igas vanuses poisse ja tüdrukuid. Ja loomulikult on iga lastepeo vääramatuks tingimuseks ratsutamine armsatel väikestel hobustel, keda toodi meie linna varahommikul spetsiaalselt lastepeo ajaks.

Noortekeskuse telgis said kõik soovijad läbida kommidest ämblike ja liblikate valmistamise meistrikursuseid ning samuti voolida plastiliinist ja muust materjalist lõbusaid kujukesi.

Tasuta suhkruvati järjekord oli terve peo vältel lõputu. Ja siis ilmusid justkui võluväel külmikud jäätisega ning suhkruvatt vajus kohe tahaplaanile, andes teed oma magusale konkurendile.

Lastekaitsepäeva tähistamine jätkus Muugal, kus Villapuu puiestee mänguväljakul ootasid lapsi aktiivsed tegevused, mängud ja võistlused – ja seda kõike Supermani osavõtul, kes ei lasknud ühelgi lapsel igavleda, üllatades kõiki oma saltode ja muude trikkidega. Muugal MTÜ Muuga Selts aktivistide ja ühiskondliku organisatsiooni Harjumaa Lasterikkad korraldatud lasteüritusel olid kohal Muuga päästekomando ja politsei, et lastel oleks võimalus nende huvitavat tehnikat tundma õppida.

Tore oli näha, kuidas meie linna lapsed rõõmsaid lapsepõlve hetki kogevad, sest just sellised eredad mälestused juuni esimesest päevast jäävad neile kauaks meelde. Õnnelikku lapsepõlve teile, kallid lapsed!

Et mõista, kuidas keeruline tehnika töötab, on vaja seda ainult hästi kruttida ja tugevamalt vajutada

Kuigipoleveelvägasoe, onsiiskirõõmu rohkesti, sesttänaonlastekaitsepäev!