Lastetranspordi paraad Maardu linnas

Peaauhind läks perekonnale Tugatov ebatavalise „Maiustustepoe” eest.

Suve alguses lastetranspordi paraadi korraldamisest on saanud veel üks ​​meie linnaga seotud ilus traditsioon. Üsna varsti, täpsemalt paari aasta pärast, tähistame oma esimest juubelit ning praeguseks on lastetranspordi paraad seitse aastat vana.

Päikesepaistelisel laupäeval, 3. juunil liikus läbi Maardu linna peatänavat lastekaitsepäeva ürituse raames toimunud värvikas paraad, milles osalejad said suure portsu lahkete naeratuste ja möödakäijate väljateenitud aplausi osaliseks. Tore, et meie suve alguse paraad on hea tuju allikaks nii pealtvaatajatele kui ka osalejatele.

Mul on siiralt hea meel, et seekord esitlesid oma ebatavalisi sõidukeid taas ka sellised pered, kelle jaoks on paraadil osalemine saanud iga-aastaseks traditsiooniks. Krehhovid, Malõšid, Beljasovid, Tugatovid, Igolnitsinid – kõik need perekonnad on meie ainulaadse paraadi austajad ja aktiivsed osalejad. Lapsed nendes peredes on juba suuremaks kasvanud, kuid jätkavad siiski huviga meie paraadil osalemist. Sealjuures tulevad paljud mitte võidu, vaid imeliste emotsioonide pärast.

Kuna paraad on siiski ka võistlus, on sellel alati võitjad.

Sel aastal sai peaauhinna omanikuks perekond Tugatov. Nende ebatavaline transpordivahend kandis nime „Maiustustepood“. Transpordivahend kujutas endast käru, mis oli kaunistatud isetehtud maiustustega papist, makrofleksist ja värvidest. Palju õnne!

Žüriid vaimustanud hobusel ratsutava kuninga meeldejääva kuju eest märgiti ära perekond Malõš.

Mitte vähem muinasjutuline ja kuninglik oli perekond Armide kuningas Rüütel.

Perekond Fiter märgiti samuti ära žürii erikingitustega Alice’i imedemaal suurepärase kujutamise eest. Žüriid vaimustas Kübarategija kuju, keda kehastas Alice’i isa.

Sel aastal valmistati paraadil osalejatele palju rohkem kingitusi, kuna meid toetasid aktiivselt loomingulised inimesed:

Meie võitjatele panid auhinnad välja Natalja Vlassova ja Laser Huvi;

Ljubov Lenskaja kinkis armsad väikesed buketid draakonitega autodel;

Veera Rešetnjak valmistas looduslikest toor- ja värvainetest präänikuid;

Darja Beljakova (Balloons) kinkis osalejatele naljakaid magusaid kingitusi;

Aleksandra Mahhovik kudus osalejatele pehmeid mänguasju;

Jelena Djakov valmistas erekollase jänese, kellest sai meie paraadi maskott.

Täname toetuse eest Julija Loginovat ja Pärli keskust, samuti kõiki, kes aitasid meil üritust korraldada!

Järgmisel aastal plaanime nominatsioonide arvu laiendada. Näiteks lisame nominatsioonid „Kõige silmatorkavam kostüüm“, „Originaalne lahendus“, „Lahe elektriauto“ ja teised. Osalege kindlasti, valmistades rõõmu nii endale kui oma lastele!

Ilona Andrejeva

Lastetranspordi paraadi korraldaja

Kuningas hobusel (perekond Malõš)

Alice ja Kübarategija Imedemaalt (perekond Fiter)