Tuletame meelde kriisitelefonid, mida peab kasutama erinevate kriiside puhul

  • Maardu kriisitelefon 5757 0407, mis töötab ööpäevaringselt ning võtab linnaelanike kõnesid vastu hädaabi olukordades.
  • Abi kommunaalküsimustes saab 24h Maardu Linnavarahooldus OÜ telefonil 6060 800 (tänavate valgustus, puhastus ja korrashoid, lumekoristus, langenud puud, muru niitmine jt).
  • Riigiinfo telefon 1247 on infonumber, mis pakub ööpäev läbi eesti, vene ja inglise keeles infot ja nõu olukordades, mille puhul EI OLE OHUS elu, tervis ja vara. Sellel numbril peab helistama, et teatada Keskkonnaametile lõhnahäiringust.
  • Riiklik hädaabinumber 112 töötab selleks, et iga inimene saaks ohu korral kutsuda abi. Helista 112, kui sinu või kellegi teise elu, tervis, vara või keskkond ON OHUS või on alust arvata, et midagi sellist on juhtumas.