Talgupäev Muuga Lasteaias

Muuga Lasteaed liitus üle-eestilise Teeme Ära 2023 talgupäevaga. Laupäeval, 6. mail peetava talgupäeva üleskutse kõlas: teeme üks meeter rohkem! Maardu Linnavalitsus tuli meile appi ja tõi kohale kõik vajalikud töövahendid: rehad, kindad, prügikotid.

Kogu lasteaiapere oli väga oodatud. Kohale tuli 37 suurt ja väikest abilist. Kõikidel oli kaasas hea tuju ja abistamissoov. Päikselisel päeval said tehtud järgnevad tööd: riisuti muru ja puudealused, tassiti ja täideti pinnad multšiga, korrastati õueala teed ja liivakastide ümbrused, korjati lasteaia ümbrusest murdunud oksi ja prahti.

Tööpäeva lõpus kostitasime talgulisi meie töötajate küpsetatud soojade pirukate ja teega.

Tänu talgulistele sai meie lasteaed veel kaunima ilme.

Täname südamest kõiki talgulisi ja kohtumiseni Teeme Ära 2024!

Stella Lusmägi

Muuga Lasteaia direktor