Maardus toimus XXXXII rahvusvaheline poksiturniir Aleksander Baranovi mälestuseks

Turniiri avamine Maardu Spordikeskuses

12-13. mail toimus Maardu linnas XXXXII rahvusvaheline Aleksander Baranovi mälestusele pühendatud poksiturniir, mis oli suunatud tervisliku eluviisi arendamisele, mehelike omaduste kujundamisele meie noorte seas ja riikidevahelise sõpruse tugevdamisele. Turniiril osales üle 100 poksija seitsmest riigist (Eesti, Läti, Leedu, Soome, Armeenia, Poola ja Ukraina), mida esindasid paarkümmend spordiklubi.

42. korda saavutas võistkondliku esikoha Maardu poksiklubi Olümp Maardu Poksiklubi Kalev meeskond! Kõik Maardu Poksiklubi sportlased näitasid iseloomu ja võidutahet, kuid seekord osutusid parimateks meie juuniorpoksijad, kes hoidsid ülal tšempion meeskonna staatust.

Parimaks poksijaks tunnistati juunioride rühma sportlane Maksim Makarov, keskmise vanuseastme sportlastest – Matvei Šumjakov ja eliidi seas – Semjon Kamanin.

Õnnitlen sportlasi suurepäraste tulemuste puhul ja tänan meie klubi kõrge maine hoidmise eest!

Jevgeni Golovatš

Spordinõustaja