Utilitas ehitab sel aastal Maardus kaugküttetorustikku

Ehitustööd toimuvad etapiviisiliselt vastavalt skeemile.

Utilitas annab teada Keemikute tn, Veeru tn ja Kellamäe pargi vahelises piirkonnas vana kaugküttetorustiku väljavahetamisest käesoleva aasta märtsi algusest kuni oktoobri lõpuni.

Vana soojustorustik vahetatakse välja uute eelisoleeritud torude vastu, et ennetada võimalikke võrguavariisid ning kütte ja sooja vee edastamise häireid. Rekonstrueerimine tagab tulevikus kõigile kaugkütteklientidele ööpäevaringse, mugava ja keskkonnasõbraliku kütte ja sooja vee.

Kaevetöödega kaasnevad ajutised liiklus- ja parkimispiirangud. Palume märkidega piiratud keelutsoonides mitte parkida. Täpsema informatsiooni tööde mõjualas paiknevate kinnistute valdajatele edastab töövõtja KE Infra AS.

Ehitusjärgselt taastatakse tänavate endine olukord, sealhulgas pinnakatted ja haljastus.

Kaugküttetorustiku ehitusöid saab teostada vaid küttehooajavälisel ajal ning Utilitas annab endast parima, et ehitustööd häiriksid võimalikult vähe tavapärast elukorraldust. Paratamatult võivad ehitustöödega kaasneda ajutised ebamugavused ja soojuskatkestused, millest antakse teada hoonete esindajatele.

Kinnitatud soojuskatkestuste infot saab näha ka Utilitase kodulehelt: https://www.utilitas.ee/soojuskatkestused/

Torustiku ehitustöid Utilitase tellimisel teostab KE Infra AS -projektijuht Georgi Amelin, 53518190, georgi@keinfra.ee.

Utilitas vabandab ajutiste ebamugavuste pärast ja tänab mõistva suhtumise eest.