Meie poksijate saavutused

Meistrivõistluste võitja – Kristina Jegorova

17. – 19. veebruaril Narvas toimunud Eesti noorte ja täiskasvanute meistrivõistlused poksis on lõppenud. Meistrivõistlused ise, nende atmosfäär, aga ka meie poksijate tulemused – kõik oli tipptasemel!

Esikohale tulid Allan Morozov, Angelina Ždanova, Igor Makarov, Maksim Odinokov ja Kristina Jegorova.

Teise koha sai Feliks Nersesjan ning kaks kolmandat kohta läksid Makar Vdovitšenkole ja Kirill Prudnikovile.

10. märtsist 12. märtsini toimusid Tallinnas Eesti meistrivõistlused poksis koolinoorte ja juunioride seas, mis olid pühendatud esimeste Eesti meistrivõistluste (toimusid 1923. aastal) 100. aastapäevale, aga ka juubelitele: Eesti Olümpiakomitee 100. aastapäevale ja Eesti Vabariigi 105. aastapäevale.

Meistrivõistlused tõid kokku parimad sportlased, kes ausas heitluses tõestasid ringil oma professionaalset sportlikku võimekust. Kolm päeva kestnud kahevõitluste tulemusena selgitati välja riigi tugevaimad poksijad koolinoorte ja juunioride seas.

Nagu ikka, näitasid meie sportlased suurepäraseid tulemusi. Nende hulgas on ka õrnema soo esindajaid.

Maardu sportlased: Aleksandra Zolnikova (1. koht) ja Lisella Elias (2. koht)

Meistrivõistluste tulemused kinnitasid taaskord, et Maardu poksiklubi Olümp Maardu Poksiklubi Kalev on Eesti üks tugevamaid klubisid.

Poodiumil on neljandat korda Eesti meistritiitlit võitnud Maardu poksija Kirill Mihhailov (1. koht).

Õnnitleme oma poksijaid vääriliste tulemuste puhul ja täname treenereid sportlaste hea ettevalmistuse eest meistrivõistlusteks!

Jevgeni Golovatš

Spordinõunik