Maardu Kunstide Kooli üritused

Veebruarikuu on traditsiooniliselt seotud Eesti taasiseseisvumispäeva tähistamisega. Nii tähistati ka Maardu Kunstide Koolis seda tähtpäeva 20. veebruaril toimunud kontserdiga, milles esinesid kooli muusikaosakonna õpilased. Lapsed esitasid Eesti ja välismaiste heliloojate teoseid erinevatel muusikariistadel: klaveril, tromboonil, trompetil, akordionil, bajaanil, viiulil ja teistel pillidel, demonstreerides  pilli valdamise suurt meisterlikkust. Esinesid ka Kunstide Kooli koorid ja orkester.

Eesti Vabariigi sünnipäeva auks avati koolis joonistuste näitus „Meie raamat Eestist”, mille raames iga õpilane „kirjutas” lehekülje oma armsast riigist. Näitusel on eksponeeritud gooti kirjas miniatuure, linna- ja maamaastikke, pilte Eestimaa loodusest ja lindudest, aga ka joonistusi värvikirevatest rahvariietest. Kunstiosakonna õpilaste poolt õpetaja Olga Haaki juhendamisel koostatud näitusekogusse kuulub 24 tööd. Näitus on üleval Maardu Kunstide Kooli fuajees-galeriis ja kestab 15. märtsini.

Jekaterina Semenova

Maardu Kunstide Kooli õppealajuhataja