Keskus Hõbedane Vanus sai viieaastaseks!

Hõbedane Vanus ekskursioonil roosiaias

Küpsete, elutarkade inimeste iga nimetatakse sageli elusügiseks. Nii nagu iga aastaaeg on omamoodi ilus, on kordumatud ka meie elu vanuselised „sesoonid“. Ükskõik, millised mured pole elus ette tulnud, kõik halvad asjad ununevad ja me naudime taas elu, unistame õnnest ja armastusest. Sest elu on ju ilus ja imetlusväärne!

2023. aasta veebruaris tähistas keskus Hõbedane Vanus viie aasta möödumist oma tegevuse algusest! Nõus, et seda on üheaegselt nii palju kui ka vähe. Meie üritustel osalejad on seeniorid. Pandeemia ajal kuulusid nad kõik peamisse riskirühma, mistõttu jäid meie keskuse üritused ära.

Kõigi rõõmuks on koroonaviiruse piirangud lõppenud ning keskuse Hõbedane Vanus tegevus taastatud, küll mõningate muudatustega, kuid peaaegu täies mahus. Ja nüüd võimlevad meie lugupeetud seeniorid värskes õhus, joovad teed intellektuaalsete ja loominguliste vestluste saatel, laulavad ja tantsivad. Ja see pole veel kõik. Jõulude ajal ja valentinipäeva eel toimusid tantsuõhtud, mis olid kõikidele osalejatele südame järgi. Ja kõigile meeldisid väga ekskursioonid sarjast „Ma armastan oma Eestit”. Eelmisel aastal korraldati kevad-suvisel hooajal mööda meie kaunist maad kolm sellist reisi: käisime Kirnas tulpide õitsemist vaatamas; võtsime osa „uurimiseksperimentidest“ Rakvere Politseimuuseumis; ekskursioonihooaja lõpus külastasime Põltsamaa roosiaeda. Iga sõit kinkis selles osalejatele unustamatuid muljeid ning lahke ja meeldiv suhtlemine meie lühikeste reiside ajal pani veelgi enam veenduma, et elu on ilus, mitmetahuline ja imetlusväärne!

Viis aastat tagasi sai idee luua meie linna vabaajakeskus soliidses eas inimeste jaoks reaalsuseks ja Maardusse ilmus keskus Hõbedane Vanus, kus saab tegeleda loovusega, sportida, leida rõõmu suhtlemisest, säilitada ja suurendada huvi elu vastu!

Ljubov Komarova

Keskuse Hõbedane Vanus koordinaator