Jõulukonkurss

Auhinna üleandmine. Fotol: Jekaterina Gurjanova (vasakul) ja Ilona Andrejeva

2022. aasta detsembris viisid Laste Liiklusvahendite Paraadi korraldajad Maardu linnavalitsuse toel läbi võistlusürituse, milles kutsusid maardulasi üles osalema parima jõuluteemalise fotokonkursil. Konkursil osalejad pidid fotol jäädvustama oma kodu dekoreeritud akna, jõulukuuse või jõuludeks ehitud sisehoovi ning saatma foto Laste Liiklusvahendite Paraadi Facebooki lehele. Päev enne võitjate väljakuulutamist toimus Maardu City grupis linna üldhääletus, kus selgitati välja võitjad.

Nominatsioonis „Kõige ilusam aken“ võitis Jekaterina Gurjanova.

Kõige ilusam aken, fotokonkursi võitja

Nominatsioonis „Kõige kaunimad jõulupuud eluruumis“ selgusid kohe kaks võitjat: Angelika Paskovskaja ja Maria Lullu.

Parim jõulupuu Maria Lullult

Parim jõulupuu Angelika Paskovskajalt
See kaunis õu tõi võidu Larissa Gontšarenkole

Kuna idee korraldada jõuluteemaline fotokonkurss sündis spontaanselt, sai see ellu viidud lühikese aja jooksul. 2023. aasta uusaastaperioodiks konkurss kindlasti laiendatakse ja selle väljakuulutamine toimub aegsasti.

Aitäh kõigile võistlejatele ja palju õnne võitjatele!

Ilona Andrejeva

Konkursi Laste Liiklusvahendite Paraad korraldaja