Ansambel ORTHODOX SINGERS kutsub advendikontserdile Maardu Kultuuri- ja Infokeskusesse

Pühapäeval, 27. novembril kell 14:00 toimub Maardu Kultuuri- ja Infokeskuses tunnustatud kooriansambli ORTHODOX SINGERS kontsert, millega tähistatakse esimest advendipüha.

Spetsiaalselt Advendikontserdiks ettevalmistatud unikaalne kava koosneb erinevatest Kristuse sünnile pühendatud kirikupalvetest ning eri rahvuste vaimulikest jõuluvärsidest. Kavas põimuvad läbi nii iidsed, kui kaasaegsed kirikulaulud ja- värsid ning enamik esindatud teostest saab väga harva kontsertettekandel kuulata.

Kriitikute poolt kiidetud

ORTHODOX SINGERS Valeri Petrovi juhatusel on Eesti üks kõige pikema traditsiooniga kollektiive. ORTHODOX SINGERS tegutseb kultuurimaastikul 33 aastat ning on leidnud tunnustamist ühena Eesti parimatest professionaalsetest kooriansamblitest. Kollektiiv koosneb professionaalsetest muusikutest, kes valdavad meisterlikult erinevatele ajastutele omaseid väljendusvahendeid. Ansambli esinemismaneeri iseloomustavad täielik süvenemine pühakirja igasse sõnasse, laitmatu hääletehnika, täpselt läbi mõeldud dünaamiline kava ning erakordne stiilitunnetus. Kriitikud on korduvalt esile tõstnud ansambli lausa üleloomulikku oskust säilitada esitamise käigus teose vormiühtsus, saavutades samal ajal võrratult dünaamilise piano, mida kõige paremini kirjeldab väljend ”heli sulab ära”.

Kontserdile sissepääs on tasuta.