Linna kommunaalteenused on talvehooajaks valmis

Talv tuleb reeglina ootamatult, nii et ettevalmistused selleks Maardu linnas algavad juba varasügisel. 11. oktoobril toimus linnatänavate puhtuse ja korra eest vastutava kommunaalettevõtte Maardu Linnavarahooldus territooriumil traditsiooniline tehnika ülevaatus, mis viiakse läbi teekoristusmasinate ja mehhanismide üldseisundi kontrollimiseks.

Tehnika valmisoleku kontroll talvetingimustes töötamiseks on Maardu linnas kohustuslik ja seda teostatakse igal aastal. Kuna talv võib tulla ootamatult, on kogu lumekoristusvarustus ja -tehnika talve väljakutseteks valmis juba oktoobri alguses.

Munitsipaalettevõtte Maardu Linnavarahooldus tehnopargis on 16 tehnikaühikut, mis on mõeldud linna lumest puhastamiseks ja libedusega võitlemiseks. Need on autodel ja traktoritel põhinevad lumekoristusseadmed, samuti minilaadur Bobcat ja spetsiaalsed masinad jalg- ja kõnniteede puhastamiseks. Kõik seadmed on töökorras ja läbinud hooajaeelse tehnilise kontrolli.

Teede jäätumise vastu võitlemiseks varus ettevõte vastavaid materjale: 700 tonni reagente ja 125 tonni graniidipuru. Linnaelanike heaks töötab hästi koordineeritud 60-liikmeline meeskond.

Maardu Linnavarahoolduse 24/7 telefon: 60 60 800.
Soovime ettevõtte töötajatele soodsat ilma ja linnaelanikele turvalist talve.