16.09.-29.11.2024 toimuvad Langu tänaval vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitustööd

Anname teada, et ajavahemikus 16. septembrist kuni 29. novembrini 2024 toimuvad Maardus Langu tänaval vee- ja kanalisatsioonitrasside ehitustööd ja sellele järgnev teede taastamine. Ehitustööde käigus rajatakse uued trassid, mistõttu on tänav kogu ulatuses liiklusele suletud (alates Keemikute/Langu ristmikust kuni Kallasmaa/Langu ristmikuni).

Kohalikud elanikud saavad kasutada ümbersõite, et pääseda oma elamule autoga ligi. Tööde lõppedes saab Langu tänav uue asfaltkatte, mis parandab oluliselt tänava kvaliteeti.

Palume pidada meeles, et ehitustööde ajal ei ole parkimine Langu tänaval lubatud. Palun järgige ajutisi liikluskorraldusi ja märke, et tagada turvaline ja sujuv liiklemine. Täname kõiki elanikke kannatlikkuse ja koostöö eest selle perioodi jooksul!

Ehitustööd on osa suuremast projektist „Maardu linna Kallavere linnaosa ja Loodepargi piirkonna sademeveelahendused” 2024.-2026. а., mille eesmärk on parandada Kallavere piirkonna vee- ja kanalisatsioonitaristut ning teedevõrku. Projekti kaasrahastab SA Keskkonnainvesteeringute Keskus Euroopa Liidu Ühtekuuluvusfondi meetmest „Kombineeritud sademeveesüsteemid”.