Sotsiaalvõrgustike kaleidoskoop

01.07.2024

Täna algasid linnas teekatte märgistuse tööd, mille raames märgistatakse jalakäijate ülekäigurajad, kiirustõkked ja tehakse muu teekattemärgistus. Töid teostab Markeering OÜ. Palume autojuhtidel olla tähelepanelikud ning järgida ajutisi liiklusmärke. Täname teid kannatlikkuse ja mõistva suhtumise eest!

08.07.2024

Maardulaste lemmik puhkekoht muutub üha ilusamaks ja hubasemaks. Kellamäe pargis on täies hoos tiigi puhastamine, et pakkuda inimestele veelgi meeldivamat ja hubasemat keskkonda puhkamiseks ja ajaveetmiseks. #löömelinnasärama #linnapäevaksvalmis

08.07.2024

Maardu Gümnaasiumi taga algas uue võrkpalliplatsi ehitus, mis sündis koostööst Maardu linna ja Fund Ehitus OÜ vahel. Ehitus kestab orienteeruvalt suve lõpuni. Uus spordirajatis pakub suurepärast võimalust nautida võrkpalli mängu võlusid ja sportimist värskes õhus ning edendab tervislikku eluviisi meie kogukonnas. Eriline tänu meie heale partnerile Fund Ehituse OÜ-le, kelle panus ja koostöö on teinud selle projekti võimalikuks! Ootame põnevusega võrkpalliplatsi valmimist!

09.07.2024

Muugal Lennula platsile on paigaldatud rattahoidja 15-le jalgrattale, mis asub laste mänguväljaku kõrval. Nüüd on veelgi mugavam tulla platsile, et nautida erinevaid spordialasid ja avalikke üritusi. Ootame teid kõiki mängima korvpalli, lauatennist, jalgpalli, võrkpalli jt. Tulge nautima aktiivset ja lõbusat ajaveetmist koos pere ja sõpradega! Kohtumiseni Lennula platsil!

15.07.2024

Muuga suvine noortetelk kolib homme Viljapuu pst lastealale ning ootab Muuga lapsi ja noori teisipäeviti ja neljapäeviti kl 12.00-15.00. Kohapeal on Maardu Noortekeskuse töötajad, kes jagavad spordiinventari, vett ja on noortele toeks.

Ootame kõiki noori spordisõpru aktiivselt osalema ja meiega koos lõbusalt aega veetma!

18.07.2024

Linn, kus õpid alati midagi uut! Eilne õhtupoolik oli tõeliselt arendav, sest Maardu metsapargis toimus kõikidele huvilistele discgolfi meistriklass. Kogenud treeneri juhendamisel selgitati nii pisematele kui suurematele maardulastele olulisi mängureegleid ja ohutusnõudeid ning õpetati nippe, kuidas olla mängus eriti edukas või lausa tõeline professionaal. Tore on tõdeda, et haarava treeningu lõpuks oli igal osalejal discgolfi taldrik õigesti näpus ja ka vise üsna täpseks lihvitud! Tuletame meelde, et metsapargis asuv discgolfi rada ootab kaunitel suvepäevadel kõiki, kes soovivad selles põnevas mängus kätt proovida!